Šventinės rungtynės Prienuose: rekordinis žiūrovų kiekis ir laukiami broliai Ballai
Photo: bcvytautas.lt

Šventinės rungtynės Prienuose: rekordinis žiūrovų kiekis ir laukiami broliai Ballai

Author: LKL.LT
2017-12-19

„The New York Times“ žurnalistas buvo vienas iš 1400 žiūrovų, stebėjusių šventines „Betsafe–LKL“ rungtynes praėjusį savaitgalį – tai rekordinis aistruolių būrys, šį sezoną atvykęs palaikyti Prienų–Birštono „Vytauto“.

„LKL akademijos“ antrus metus organizuojamos šventinės rungtynės nudžiugino Prienus. Ir nors aistruoliai turėjo galimybę dalyvauti konkursuose bei žaidimuose, „Vytautas“ pergale nenudžiugino – neprilygo čempionui Kauno „Žalgiriui“ 70:89.

„Susirinkusiems džiaugsmą teikia ne tik žaidimas aikštelėje, bet ir tai, kas vyksta šalia, – įsitikinęs LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas, nepraleidęs progos apsilankyti Prienuose. – Tokios šventės kūrimas rungtynėse nepaliks sirgalių abejingų ir paskatins juos atvykti dar kartą pasisemti pozityvios energijos.

Šventinių rungtynių išskirtinumą rodo ir tai, jog po jų žiūrovai turėjo unikalią galimybę kalbinti „Vytauto“ naudingiausią žaidėją.

„Nuo Naujųjų metų pasižadėjau sau numesti 3 kilogramus“, – juokėsi Edvinas Šeškus, tačiau netrukus sulaukė rimtesnių klausimų. Vienas jų – apie Prienus visame pasaulyje išgarsinusius brolius Ballus ir jų atvykimą į Lietuvą. Žaidėjas atsakė, jog žiūri į šį sprendimą paprastai ir pernelyg visko nesureikšmina.

Tačiau kalėdiniai užsiėmimai Prienų arenoje prasidėjo dar iki rungtynių. Krepšinio aistruoliai savo jėgas išbandyti galėjo šventiniame totalizatoriuje. Jo metu žiūrovai spėjo rungtynių rezultatą po dviejų kėlinių. Spėjimų būta įvairių, o tiksliausiai atspėjęs laimėjo net keturis bilietus į kitas „Vytauto“ rungtynes.

Specialią dovaną nuo „Vytauto“ krepšininkų sirgaliai galėjo laimėti nuotraukų konkurse. Vienam laimingajam per rungtynių pertrauką įteikti marškinėliai su „Vytauto“ krepšininkų parašais.

Šventinės rungtynės nepamiršo ir mažųjų sirgalių – kompiuterinių žaidimų konkurse jie galėjo varžytis taiklumu ir laimėti „Betsafe–LKL“ prizų. Šis žaidimas susilaukė itin didelio dėmesio, kadangi rungtynėse susirinko daug šeimų su atžalomis.

Šventinės veiklos tęsėsi ir per rungtynių pertraukas, kurių metu žiūrovai žaidimuose turėjo demonstruoti savo taiklumą. Tačiau didžiausia sensacija tapo tūkstančius gerbėjų turinčio reperio iš Prienų – Omertos – pasirodymas.

Naujai išrinkti „LKL akademijos“ dalyviai, kuriuos kuruoja Sigita Belickaitė, savo pirmosiose šventinėse rungtynėse puikiai įgyvendino užsibrėžtas užduotis. Surinkta pilna Prienų arena pranoko akademikų lūkesčius, o itin aktyviai konkursuose bei žaidimuose dalyvavę žiūrovai liko apdovanoti puikiomis emocijomis ir unikaliais prizais.

Pirmasis naujųjų „LKL akademijos“ dalyvių blynas neprisvilo – suorganizuotas renginys į rungtynes prieš „Žalgirį“ pritraukė 400 daugiau žmonių nei įprastai bei sėkmingai pratęsė praėjusių akademikų pradėtą šventinių rungtynių tradiciją.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner