Po šešerių metų pertraukos į „Juventus“ grįžta G. Matulis
Photo: LKL/BNS

Po šešerių metų pertraukos į „Juventus“ grįžta G. Matulis

Author: utenosjuventus.lt
2020-06-13

Utenos „Juventus“ klubas tęsia komplektaciją 2020-2021 metų sezonui – po šešerių metų pertraukos į komandą sugrįžta klubo legenda Gintautas Matulis. Su puolėju pasirašyta vienerių metų sutartis.

Praėjusį sezoną Marijampolės „Sūduvos-Mantinga“ ekipos garbę ginęs bei su šiuo klubu NKL čempionu tapęs krepšininkas aikštelėje praleisdavo po kiek daugiau nei 26 minutes, per kurias pelnė po 11,7 taško (62,6 proc. dvitaškių, 28,6 proc. tritaškių, 85,4 proc. baudų), atkovojo po 3,1 kamuolio, atliko po 3,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 13,3 naudingumo balų.

„Buvo tik laiko klausimas, kada Gintas grįš į komandą. Jis yra viena svarbiausių figūrų klubo istorijoje, matęs praktiškai visus „Juventus“ komandos istorijos tarpsnius. Esame labai laimingi, kad tokį žmogų vėl turėsime komandoje. Jo atsidavimas, kovingumas, fiziniai duomenys, o dabar jau ir patirtis mūsų komandai bus labai naudingi. Manau, kad sirgaliai taip pat nekantriai laukė šio momento. Tad sveikas sugrįžęs namo, Gintai!“ – apie sugrįžtančią klubo legendą šnekėjo „Juventus“ direktorius Eimantas Skersis.

Gintautas Matulis „Juventus“ klubo garbę gynė nuo 2007 metų, kuomet Utenos klubas varžėsi Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) ir tik po septynerių metų persikėlė į Molėtų „Ežerūno-Karys“ ekipą.

„Atrodo, kad visada būdavau šalia, sekiau komandos žaidimą, palaikėme gerus santykius. Esu laimingas, ir džiaugiuosi, kad vėl vilkėsiu „Juventus“ klubo aprangą ir ginsiu miesto kuriame pradėjau profesionalo karjerą bei kuriame yra mano šeima garbę. Esu labai laimingas“ – apie sugrįžimą šnekėjo G.Matulis

G.Matulis „Juventus“ klube pirmauja pagal sužaistas rungtynes (218 rungtynių), per kurias pelnė net 1175 taškus, atkovojo 496 bei perėmė 147 kamuolius ir yra atlikęs 223 rezultatyvius perdavimus.

Be G. Matulio sutartis su Utenos „Juventus“ taip pat turi Žygimantas Skučas, Gytis Radzevičius, Ignas Vaitkus, Arnas Beruča bei jaunasis Martynas Žvirblis. 

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner