„Nevėžis“ atsisveikino su L. Beliausku
LKL / BNS nuotr.

„Nevėžis“ atsisveikino su L. Beliausku

Author: LKL.lt
2020-01-30

Vienas rezultatyviausių „Betsafe–LKL“ krepšininkų Laurynas Beliauskas keliasi į aukščiausią Ispanijos lygą.

Kėdainių „Nevėžio“ klubas pranešė, kad perleido vieną komandos lyderių Ispanijos klubui.

L. Beliauskas atstovaus Obradoiro CAB ekipai.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, jog vienas pirmųjų naujojo Kėdainių „Nevėžio“ veidų, Laurynas Beliauskas, sėkmingai pasinaudojo klubo sukurta platforma tobulėti, pasirodyti ir taip pakilti į aukštesnį lygį. Nors klubas turėjo galiojančią sutartį su Laurynu, abipusiu susitarimu sutikome žaidėją perleisti kitai komandai, kuri rungtyniauja bene stipriausioje Europos lygoje“, – rašoma „Nevėžio“ pranešime.

L. Beliauskas šį sezoną rinko po 15,3 taško ir buvo antras rezultatyviausias žaidėjas lygoje.

Krepšininkas turėjo atstovauti „Nevėžiui“ „Betsafe–LKL“ snaiperio konkurse per Citadele Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Džiaugiamės galėdami pranešti, jog vienas pirmųjų naujojo Kėdainių „Nevėžio“ veidų, Laurynas Beliauskas, sėkmingai pasinaudojo klubo sukurta platforma tobulėti, pasirodyti ir taip pakilti į aukštesnį lygį. Nors klubas turėjo galiojančią sutartį su Laurynu, abipusiu susitarimu sutikome žaidėją perleisti kitai komandai, kuri rungtyniauja bene stipriausioje Europos lygoje. Klubas toliau vykdo nustatytą planą ir laikosi savo ilgalaikės vizijos - suteikti žaidėjams galimybę atsiskleisti ir tuo pasinaudojant susitvarkyti su klubą slegiančiomos skolomis. Norime, jog mus sekantys aistruoliai suprastų, jog šiuo metu Kėdainių „Nevėžis“ laiku atsiskaito su dabar komandoje esančiais žaidėjais bei pagal pasirašytus skolų grąžinimo grafikus nuosekliai mažina įsipareigojimus buvusiems žaidėjams ir treneriams. Klubas neplanavo perleisti vieno iš komandos lyderių šioje sezono stadijoje, tačiau suprasdami žaidėjo ambicijas išnaudoti atsiradusią galimybę persikelti į aukštesnį lygį bei puoselėdami ilgalaikę naujojo Kėdainio „Nevėžio“ viziją, nusprendėme netrukdyti Laurynui išvykti ir pasinaudoti atsiradusiu šansu siekiant asmeninių tikslų. Tikime, jog mūsų klubą palaikantys kėdainiečiai lygiai taip pat kaip mes pasidžiaugs sėkmingu Lauryno karjeros šuoliu, o tuo tarpu mes, gavę keliasdešimties tūkstančių eurų išpirką, skubame apmokėti dar keletos skolų ir toliau sunkiai bei nuoskeliai dirbti ruošiant sekantį Lauryna Beliauską! LKL/BNS foto.

A post shared by BC Kėdainių „Nevėžis“ (@bcnevezis) on

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner