„Scorestars“ turo rinktinėje – Šiaulių, Klaipėdos ir Utenos klubų atstovai
„Betsafe-LKL“ nuotr.

„Scorestars“ turo rinktinėje – Šiaulių, Klaipėdos ir Utenos klubų atstovai

Author: LKL.lt
2024-10-15

„Betsafe-LKL“ praėjusį savaitgalį praūžė ketvirtasis turas, kurio metu ilsėjosi Kauno „Žalgirio“ ir Jonavos „CBet“ klubai, šio turo susitikimą jau sužaidę anksčiau. Kartu su oficialia lygos fantasy platforma „Scorestars“ apžvelgiame, kurie likusių aštuonių ekipų žaidėjai labiausiai išsiskyrė individualiais pasirodymais.

Net trys penketuko vietos – gynėjo, puolėjo ir vidurio puolėjo – atiteko „Šiaulių – Casino Admiral“ komandos žaidėjams, kurių pastangos padėjo šiauliečiams pranokti Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ (95:91).

Shaqas Buchananas buvo netoli trigubo dublio – pelnė 12 taškų, atkovojo 10 kamuolių, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir sukaupė 24 naudingumo balus.

Tauras Jogėla prie laimėjimo prisidėjo 17 taškų (6/7 dvit., 5/5 baud.), 5 atkovotais kamuoliais ir 22 naudingumo balais.

Visos savaitės naudingiausiu lygos žaidėju tapo po krepšiu dominavęs Mindaugas Kupšas. Šiaulių klubo bokštas suvertė 23 taškus (8/10 dvit., 7/9 baud.), sugriebė 6 atšokusius kamuolius, išprovokavo tiek pat pražangų ir iš viso surinko 33 naudingumo balus.

Įspūdingą vakarą uostamiestyje turėjo ir Desure'as Buie, savo žaidimu pražudęs dar vieną Vilniaus klubą – šįsyk „Wolves Twinsbet“ (89:74). Amerikiečio sąskaitoje buvo dvigubas dublis – 18 taškų, 10 rezultatyvių perdavimų ir 24 naudingumo balai.

Paskutinioji penketuko vieta atiteko Utenos „Uniclub Bet – Juventus“ legionieriui Dominicui Greenui, kuris triuškinančioje pergalėje prieš Mažeikių „M Basket-Delamode“ (91:46) buvo svečių ekipos lyderis. Amerikietis aikštelę paliko su 17 taškų (4/6 dvit., 9/11 baud.), 3 perimtais kamuoliais, 7 išprovokuotomis pražangomis ir 23 naudingumo balais. 

Įsitraukti ir žaisti naujajame „Scorestars“ sezone galite ir jūs – tam tereikia atsisiųsti mobiliąją programėlę, užsiregistruoti ir kiekvienai rungtynių dienai pateikti savo penketuką. „Scorestars“ programėlę galite atsisųsti čia.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner