N. Giga pasirašė sutartį su  „Neptūno“ klubu
Photo: LKL/BNS

N. Giga pasirašė sutartį su „Neptūno“ klubu

Author: bcneptunas.lt
2020-07-16

Klaipėdos „Neptūno“ komandą papildė ir vienerių metų sutartį su klubu pasirašė 25-erių metų aukštaūgis Norbertas Giga, praėjusį sezoną rungtyniavęs Utenos „Juventus“ gretose.

„Džiaugiamės pasirašę sutartį su Norbertu, kuris sustiprins mūsų priekinę liniją. Tai atletiškas žaidėjas, galintis žaisti tiek penktoje, tiek ketvirtoje pozicijoje“, – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė klubo sporto direktorius Dainius Vaitelis.

„Naujas šansas, kitoks požiūris bei nauja galimybė save išreiškti aikštelėje. Nauja komanda, naujos strategijos, manau, kad tai tik man bus tik į naudą“ – tinklalapiui „bcneptunas.lt“ sakė iš Kėdainių kilęs aukštaūgis N.Giga.

2017-2018 metų sezone N.Giga žaidė NCAA, kurioje gynė Džeksonvilio universiteto komandos garbę. Aikštelėje praleisdamas daugiau nei 25 minutes jis pelnė po 8,6 taško, atkovojo po 6,3 kamuolio bei atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Į Lietuvą sugrįžęs vidurio puolėjas pasirašė sutartį su Vilniaus „Ryto“ klubu, tačiau buvo paskolintas Stargardo „Spojnia“ klubui. Lenkijos pirmenybėse N.Giga vidutiniškai žaidė po 23 minutes, pelnė 10,4 taško, atkovojo 5,7 kamuolio ir rinko 11,6 naudingumo balo.

208 cm ūgio vidurio puolėjas praėjusį sezoną vilkėjo „Juventus“ marškinėlius ir LKL sezone žaidė po 14 minučių, per kurias pelnė po 6,8 taško, atkovojo po 3,3 kamuolio bei rinko po 7,5 naudingumo balo.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner