V. Šulskis – „Buvau pasiilgęs V. Šeškaus rėkimo rungtynėse“
Photo: LKL

V. Šulskis – „Buvau pasiilgęs V. Šeškaus rėkimo rungtynėse“

Author: LKL.lt
2023-01-03

Betsafe-LKL TV žiūrovų dėmesiui – dar vienas pokalbis su lygos krepšininku, šįkart – Jonavos „CBet“ puolėju Vytautu Šulskiu.

Pokalbio pradžioje žaidėjas įvardino labiausiai pasiilgtą trenerio Virginijaus Šeškaus savybę. Su šiuo specialistu V. Šulskis kartu dirbo 2015-2016 m. sezone, kuomet rungtyniavo Prienų ekipoje ir tapo naudingiausiu pirmenybių žaidėju.

„Turbūt daugiausiai buvau pasiilgęs Virginijaus Šeškaus pastovaus rėkimo rungtynėse, kuris labai užveda žaidėjus, – su šypsena veide kalbėjo Jonavos klubo atstovas. – Būna labai nemažai, bet dažniausiai esame to verti, tai didelių problemų nėra. Žmogus gyvenimo matęs, išklausai trenerį, pasakai „mano klaida“ ir žaidi toliau.“

V. Šulskio šeimą galima pavadinti tikra krepšinio šeima, kadangi jo žmona – Gabrielė Šulskė – taip pat yra profesionali krepšininkė, rungtyniaujanti Vilniaus „Kibirkšties“ komandoje. Dėl to Šulskių namuose krepšinio niekada netrūksta.

„Privalumas – kad niekada nekyla problemų, ką šįvakar žiūrėsime, jeigu rodo krepšinį. Visąlaik sutariame. Mano žmona yra tikra krepšinio fanatikė, ji žiūri visą krepšinį – nuo jaunimo iki vyrų, moterų. 3x3 pradėjo žaisti, tai žiūrime ir 3x3. Trūkumas – gal kažkiek erzina, kad ji per daug krepšinio žiūri. Ateini namo pavargęs po treniruotės ir ji įsijungusi U-15 mergaičių krepšinio rungtynes, kur man nėra pats įdomiausias krepšinis“, – pasakojo pašnekovas.

V. Šulskis prieš pradėdamas profesionalo karjerą subrendo JAV, kur baigė tiek vidurinę mokyklą, tiek universitetą. 34-erių krepšininkas paaiškino, kodėl tada žengė būtent tokiu keliu.

„Lietuvoje tikrai nebuvau pavyzdinis vaikas – buvo problemų su mokslais, tėvai nebuvo patenkinti mano elgesiu, augau Fabijoniškėse, kur tikrai nebuvo labai gera aplinka. Sesė išvyko į Ameriką, pamatė, kad ten visai geros galimybės tobulėti, baigti mokslus ir turėti išsilavinimą. Labiau buvo tėvų sprendimas, kad važiuočiau ir pabandyčiau. Išvažiavau 16-os metų, mane priglaudė šeima, kurioje buvo labai geri žmonės, jie mane išmokė daug gyvenimiškų vertybių. Iki šiol esu dėkingas, vis dar palaikome ryšį“, – už Atlanto praleistus metus prisiminė krepšininkas.

Pilnas pokalbis su „CBet“ puolėju – Betsafe-LKL TV „YouTube“ kanale.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner