V. Čepukaitis palieka „Wolves“
Photo: G. Ryženinas

V. Čepukaitis palieka „Wolves“

Author: bcwolves.com
2022-10-18

Pasibaigusi trumpalaikė BC „Wolves“ sutartis su 207 cm ūgio vidurio puolėju Vaidu Čepukaičiu nebus atnaujinta. Nors buvo numatyta galimybė ją pratęsti iki sezono pabaigos, klubas nusprendė ja nepasinaudoti.

Krepšininkas jau išvyko į Ispaniją, kur antroje šalies lygoje pirmą kartą karjeroje paragaus legionieriaus duonos, vilkėdamas Kasereso „Patrimonio De La Humanidad“ ekipos marškinėlius.

Tai dar spaudos konferencijoje po pergalingų komandai rungtynių su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ patvirtino vilkų vyr. treneris Rimas Kurtinaitis.

„Jis žaidė mažokai. Gal nelabai rezultatyviai, bet aš patenkintas kaip jis žaidė, nes neblogai ginasi, ko dažniausiai žiūrovai nemato, nes mato tik įmestus taškus. Treniruočių procese jis mums labai padėjo, buvo sparingo partneriu. Šiandien jam padėkojome, nes rytoj išskrenda į Ispaniją“, – į žurnalistų klausimą apie V. Čepukaičio ateitį klube sakė R.Kurtinaitis.

16 sezoną Lietuvos krepšinio lygoje pradėjęs 33 m. veteranas su „Wolves“ komanda treniravosi nuo pasiruošimo sezonui pradžios ir sužaidė visose septyneriose draugiškose rungtynėse, pelnydamas po 3,6 taško ir atkovodamas po 2,6 kamuolio per 11 minučių.

Tuo tarpu prasidėjusiame „Betsafe-LKL“ čempionate jis aikštelėje pasirodė tik sykį – pirmosiose klubo rungtynėse su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ namų arenoje Alytuje. Jose V. Čepukaitis per 7 žaistas minutes pelnė 3 taškus.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner