„Wolves“ pratęsė pergalių draugiškose rungtynėse seriją

„Wolves“ pratęsė pergalių draugiškose rungtynėse seriją

Author: bcwolves.com
2022-09-05

Pergalių seriją draugiškų rungtynių cikle pratęsė naujoji BC „Wolves“ komanda. Trenerio Rimo Kurtinaičio auklėtiniai svečiuose 76:64 (20:21, 20:17, 17:13, 19:13) po atkaklios kovos nugalėjo „Gargždus“, laimėdami trečią ikisezoninį mačą iš tiek pat galimų.

Rungtynes, kuriose abi komandos labiau koncentravosi į gynybinius veiksmus, sėkmingiau pradėjo vilkai, kurie sužaidus 4 minutes atitrūko 6 taškų atstumu – 11:5. Kelis sykius puolime atkovoję kamuolį ir pasinaudoję antraisiais šansais šeimininkai ne tik išlygino žaidimą, bet ir išsiveržė į priekį kėlinio pabaigoje.

Iki didžiosios pertraukos vyko lygi kova. „Wolves“ krepšininkams kišo koją netaiklūs tolimi metimai iš gerų situacijų, tuo tarpu „Gargždų“ ekipa kelis sykius perėmusi kamuolį rinko taškus greitajame puolime. Pirmaujanti komanda keitėsi keletą sykių, o ilsėtis krepšininkai išėjo svečiams vėl išsiveržus į priekį – 40:38.

Antrą mačo pusę „Wolves“ pradėjo su žymiai aktyvesne gynyba. Jei puolime metimai ir toliau skriejo pro šalį, tai progų rinkti taškus varžovams vilkai suteikė dar mažiau. Svečių pranašumas ėmė augti ir tapo dviženkliu (54:44).

Po dar vieno spurto baigiantis paskutiniam ketvirčiui, vilkai įgijo 16 taškų pranašumą, o rungtynes laimėjo 76:64.

„Wolves“ komanda nuo baudų metimo linijos atakavo vos 62,5 proc. taiklumu (15/24), o tritaškius – 23,8 proc. taiklumu (5/21).

Šiose rungtynėse vilkams negalėjo padėti Antanas Udras ir Tomas Pačėsas, o taip pat rinktinėms atstovaujantys Kristupas Žemaitis, Eigirdas Žukauskas ir Marcosas Delia, tačiau į rikiuotę sugrįžo ir pirmas draugiškas rungtynes sužaidė Vitalijus Kozys.

 

„Wolves“ komandoje pasižymėjo: Ahmadas Caveras 20 (8 rez. perd.), Regimantas Miniotas 10 (8 atk. kam.), Adas Juškevičius, Hugo Invernizzi, Vitalijus Kozys ir Arnas Beručka po 8, Mindaugas Lukauskis ir Vaidas Čepukaitis po 5, Tomas Lekūnas 4. Herkus Kumpys taškų nepelnė.

 

„Gargždų“ gretose rezultatyviausia žaidė 14 taškų surinkęs Šarūnas Beniušis ir 13 įmetęs Marius Runkauskas.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner