Prasideda registracija į aštuntojo sezono LKL akademiją

Prasideda registracija į aštuntojo sezono LKL akademiją

Author: LKL.lt
2022-08-21

Registracijos anketą rasite čia. Pirmasis atrankos etapas vyks iki rugsėjo 19 d. (imtinai). Į antrąjį atrankos etapą atrinkti kandidatai bus informuoti asmeniškai. Kilus papildomiems klausimams kviečiame kreiptis el. paštu [email protected]

Jubiliejinį 30-ąjį sezoną pasitinkanti Lietuvos krepšinio lyga buria 8-ąją LKL akademijos projekto komandą, kurios dalyviams bus suteiktas išskirtinis šansas susipažinti su kasdieninėmis lygos operacijomis, taip pat krepšinio vadybos, rinkodaros ir projektų valdymo, komunikacijos bei renginių organizavimo sritimis.

LKL akademijos praktikantai vertingą patirtį įgyja dirbdami su realiais lygos bei jos vienijamų klubų projektais. Asmeniniai bei profesiniai praktikantų įgūdžiai yra lavinami dalyvaujant mokymų bei įgūdžių ugdymo sesijose, bendraujant su įvairių sporto sričių lyderiais bei organizuojant ir dalyvaujant lygos renginiuose bei socialinėse iniciatyvose. „Tai – ne tik praktika. LKL akademija suteikia puikų šansą patekti į Lietuvos krepšinio industriją bei, įrodžius savo motyvaciją, norą ir gebėjimus, čia įsitvirtinti.“ – projekto suteikiamas galimybes įvardijo projekto vadovė Raminta Valentaitė.

7-oji projekto laida, didžiausią dėmesį skyrusi skaitmeninės komunikacijos sričiai, paruošė profesionalių jaunų specialistų būrį, kurie jau dirba Panevėžio „Lietkabelio“ bei Šiaulių „Šiaulių – 7bet“ klubuose, portale BasketNews.lt.

Šio sezono strategine LKL akademijos sritimi pasirinkta krepšinio ir verslo sinergija. „Krepšinis neapsiriboja tuo, kas vyksta aikštelėje, ką matome televizoriaus bei kompiuterių ekranuose, ar įvairiose socialinių tinklų platformose. Visą matomo produkto kokybę sukuria daug užkulisinio darbo vadybos, rinkodaros bei projektų valdymo srityse. Labai džiaugiuosi, kad šių metų laidos praktikantai turės galimybę tobulinti ne tik įvairių sričių komunikacijos ir renginių organizavimo, bet būtent ir krepšinio vadybos įgūdžius – susipažinti, kaip valdoma ir administruojama sėkminga sporto organizacija, analizuojamos jos veiklos galimybės bei ieškoma naujų idėjų.“ – sakė LKL akademijos vadovė Raminta Valentaitė.

LKL akademijos stažuotės programa vyks 2022 m. spalio – 2023 m. gegužės mėn. Motyvuotus, žingeidžius bei krepšinį mylinčius 18-28 m. amžiaus žmones kviečiame pildyti anketą čia. Su atrinktais kandidatais susisieksime asmeniškai.

Registracijos anketą rasite čia. Pirmasis atrankos etapas vyks iki rugsėjo 19 d. (imtinai).

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner