Panevėžio ekipa atnaujina pavadinimą
LKL nuotr.

Panevėžio ekipa atnaujina pavadinimą

Author: kklietkabelis.lt
2022-07-29

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda naująjį sezoną pasitinka su nauju pavadinimu.

Lietuvos krepšinio lygos vicečempionai pasiekė susitarimą su generaliniu klubo rėmėju lažybų bendrove „7bet“ ir nuo šiol vadinsis „7bet-Lietkabelis“.

 „Kaip ir dauguma, džiaugiamės ne tik klubo augimu paskutiniais metais, bet ir puikiais rezultatais aikštėje. Žengę pirmus bendradarbiavimo žingsnius pernai, šiemet jį tik stipriname ir tikime, kad klubo pavadinime atsispindinti partnerystė padės ateinančius sezonus įrašyti į istoriją kaip vienus sėkmingiausių“, – sakė „7bet“ generalinis direktorius Justinas Šliažas.

Vieną geriausių sezonų klubo istorijoje turėjusi Panevėžio komanda nemažina apsukų ir šiemet yra pasiruošusi kautis tik dėl aukščiausių tikslų. „Lietkabelio“ klubo prezidentas Alvydas Bieliauskas teigia, kad tik stiprių rėmėjų dėka tikslai gali virsti realybe.

„Džiaugiamės, kad su „7bet“ pratęsėme bendradarbiavimą, kuris prasidėjo dar pernai. Praėjusiame sezone pasiekėme puikius rezultatus ir norime, kad klubas toliau liktų konkurencingas, o tam neišvengiamai reikia finansinių išteklių. Kartu su „7bet“ parama mes galėsime suburti komandą, kuri toliau džiugins pergalėmis panevėžiečius“, – kalbėjo A.Bieliauskas.

„7bet-Lietkabelis“ artėjančiame sezone varžysis Europos taurėje, LKL pirmenybėse ir Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) kovose.

Šį tarpsezonį prie komandos vairo liko Nenadas Čanakas, taip pat išsaugotas Gabrielius Maldūnas bei Vytenis Lipkevičius. Sutartys pasirašytos su Stefanu Peno, Jamelo Morrisu, Mantu Rubštavičiumi, Gyorgy Golomanu ir Željko Šakičiumi bei pasiskolintas Paulius Murauskas.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Technical partner
Medical partner