LKL akademija: kuo gyvena 7-oji projekto laida?
Photo: LKL Akademija

LKL akademija: kuo gyvena 7-oji projekto laida?

Author: LKL Akademija
2022-01-19

Spalio mėnesį savo kelionę krepšinio industrijoje pradėjusi 7-oji LKL akademijos projekto dalyvių laida pamažu palieka vis ryškesnį pėdsaką tiek lygos, tiek jos vienijamų klubų organizacijose.

Prie lygos strateginių tikslų įgyvendinimo – LKL TV ir bendrai vaizdo turinio stiprinimo – prisijungę projekto dalyviai savo sukurtu turiniu nuo šiol dalinsis LKL akademijos YouTube paskyroje. Debiutiniame įraše LKL akademijos narė G. Biriukovaitė Šitas ar kitas” rubrikoje kalbino jaunuosius „Pieno žvaigždžių” atstovus A. Beručką ir S. Jarumbauską. Žaidimo metu krepšininkams buvo duoti du pasiūlymai, iš kurių jie turėjo pasirinkti vieną, labiau patikusį variantą. Lemiama akimirka tapo paskutinysis LKL akademijos projekto dalyvės Godos užduotas klausimas- pica su ananasais ar be?

Ne vienus metus besitęsiantis bendradarbiavimas su „Žalgirio“ organizacija ir toliau išlieka produktyvus – LKL akademijos nariai kuria klausimus „Žalgiris Insider“ protmūšiams bei rungtynių metu vykstantiems „Sektorių iššūkio žaidimams), taip pat užtikrina pramogų kokybę Žalgirio arenoje ir prisideda prie kitų projektų veiklos.

Sunku nepastebėti ir pokyčių vizualinėje „Lietkabelio“ klubo komunikacijoje. Naujųjų dizainų autorius – LKL akademijos projekto dalyvis K. Liakas.

Aistrą rašyti prisiminęs LKL akademijos narys A. Savanevičius džiaugiasi atsivėrusia galimybe tobulinti rungtynių aprašymų, analizių bei interviu įgūdžius. Pirmuoju Alberto pašnekovu tapo „Šiaulių-7bet“ ekipoje žibantis E. Stankevičius, jo interviu galite rasti čia.

LKL akademijos nariams daug laiko skiria ir teorinių žinių bei praktinių patarimų jiems suteikia tiek lygos, tiek klubų komunikacijos, rinkodaros bei vadybos specialistai. Susitikime su projekto dalyviais Vilniaus „Ryto“ komunikacijos komanda V. Jukavičius ir T. Kukta supažindino su kūrybinio proceso subtilybėmis, informacijos jautrumu ir jos valdymu, bei dėmesiu vidinei komunikacijai.

Projekto veiklą stebėti kviečiame Instagram paskyroje https://www.instagram.com/lklakademija/

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner