P. Valinskas – apie sugrįžusius žiūrovus, ateitį Panevėžyje ir žmogišką N. Čanaką
Photo: LKL/BNS

P. Valinskas – apie sugrįžusius žiūrovus, ateitį Panevėžyje ir žmogišką N. Čanaką

Author: LKL.lt
2021-06-15

„Bzz! Pokalbiai“ rubrikoje Paulius Vaitiekūnas šįkart „CityBee“ automobiliu vežė Panevėžio „Lietkabelio“ gynėją Paulių Valinską.

Pokalbio pradžioje pašnekovas buvo paklaustas apie sezono pabaigoje į tribūnas sugrįžusius sirgalius ir jų suteikiamą papildomą impulsą.

„Aišku, yra visai kitaip, – aistruolių indėliu neabejojo P. Valinskas. – Būna svarbios rungtynės sezono metu, ateini, tuščia salė ir motyvacijos yra, bet vis tiek... Kad ir įleidžia nedaug žiūrovų, kažkoks garsas, ūžimas, būgnų pamušimas – kad ir minimaliai, bet suteikia daugiau energijos ir atsakomybės, nes norisi laimėti, ypač savoj salėj.“

Kiek vėliau buvo pakalbėta ir apie gynėjo ateitį Panevėžyje, tačiau krepšininkas konkretaus atsakymo dėl savo karjeros planų nepateikė.

„Įdomus klausimas, gali matyti (save kito sezono komandoje, – aut. past.), bet yra daug visokių aplinkybių. Pažiūrėsim, kokie bus Panevėžio komandos tikslai, kokie bus mano asmeniniai tikslai. Visąlaik gali pamąstyti, bet kažko konkretaus planuoti nesinori“, – kalbėjo vienas „Lietkabelio“ lyderių.

Taip pat P. Valinskas turėjo ką papasakoti ir apie savo ekipos trenerį Nenadą Čanaką, kuris, pasak žaidėjo, yra itin geras psichologas, kurio žaidimo sistema patinka daugeliui jo treniruojamų krepšininkų.

„Gal jis kaip treneris aikštelėj tų emocijų mažiau rodo, bet jis viduj tikrai viską išgyvena ir kai mažiau žmonių mato tuos dalykus, daugiau akcentuojamos tos emocijos ir ką jis nori pasakyti. Tai yra labai žmogiškas treneris, išklausys tave kaip draugas, patars bet kokioj situacijoj. Labai geras treneris, kuris duoda žaidėjams laisvės, improvizuoti, bet tuo pačiu yra ir rėmai. Manau, kad daug kam patinka pas jį žaisti, tuo pačiu ir man“, – gerų žodžių strategui negailėjo auklėtinis.

Pilnas pokalbis su P. Valinsku – LKL TV rubrikoje „Bzz! Pokalbiai“.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner