Vilniaus „Rytas“ pratęsė kontraktą su G. Žibėnu
Photo: LKL/BNS

Vilniaus „Rytas“ pratęsė kontraktą su G. Žibėnu

Author: rytasvilnius.lt
2021-05-24

Vilniaus „Ryto“ vyriausiojo trenerio kandidatų sąraše kitam sezonui toli žvalgytis nereikėjo. Sostinės klubo pasitikėjimą užsitarnavęs 37-erių Giedrius Žibėnas tęs pradėtus darbus Vilniuje ir dar kitą sezoną bus pagrindiniu „Ryto“ ekipos vairininku.

„Didelė garbė, kad vadovybė ir „Ryto“ klubas man patikėjo vadovauti komandai – nuoširdžiai dėkoju už šią galimybę, – apie pasiektą susitarimą kalbėjo G.Žibėnas. – Mano pareiga apginti „Ryto“ vardą. Šiame darbe mes visi tobulėjame ir jaučiu, kad tai yra dėl bendradarbiavimo su vadovybe, dėl pagarbos žaidėjams ir visiems klubo darbuotojams. Noriu toliau augti kartu su klubu, įnešti naujų idėjų ir įdėti daug pastangų.“

Renesansą antroje reguliariojo sezono pusėje išgyvenęs „Rytas“, vadovaujant G.Žibėnui, vietiniame fronte pasiekė 14 pergalių seriją, o atkrintamosiose užtikrintai žengė į pusfinalį. 

Anot sostinės klubo sporto direktoriaus Donato Zavacko, šiuo sprendimu norima išlaikyti tęstinumą „Ryto“ klube.

„Nors mūsų dar laukia pusfinalio kovos, tačiau taip siekiame turėti savotišką tęstinumą „Ryto“ organizacijoje. Tikime Giedriumi ir matome kaip savo atsidavimu klubui, jis sugeba įkvėpti ne tik krepšininkus, bet ir visus, esančius organizacijoje. Tikiuosi, jog kitais metais vilniečiams dar padovanosime daug teigiamų ir garsių emocijų, o dabar laikas susikaupti atkrintamosioms“, – kalbėjo „Ryto“ sporto direktorius.

Skirtingą treniravimo patirtį įvairiose šalyse sukaupęs G.Žibėnas per savo trenerio karjerą dirbo Indonezijoje, Italijoje, Lenkijoje, Danijoje, Estijoje, Irane bei Lietuvos jaunimo rinktinėse.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner