LKL konferencija – savo patirtimi dalinsis tarptautinio pripažinimo sulaukę lietuviai

LKL konferencija – savo patirtimi dalinsis tarptautinio pripažinimo sulaukę lietuviai

Author: LKL akademikas D. Šablinskas
2021-04-14

Lietuvos krepšinio lyga kartu su LKL akademijos nariais organizuoja 5-ąja konferenciją, kurios metu sporto industrijoje žinomi žmonės kalba įvairiomis sporto vadybos tematikomis.

Šių metų LKL konferencija kviečia dalyvius keliauti po pasaulį bei iš arčiau susipažinti su tarptautinio pripažinimo sulaukusiais lietuviais, kurie dirba bei lyderiauja pasaulyje gerai žinomose sporto organizacijose.

Konferencijos tema: „Tarptautinės sporto lyderystės link“.

Apie tarptautinę lyderystę sporto industrijoje kalbės: Denverio „Nuggets“ generalinio vadybininko pavaduotojas Tomas Balčėtis, „FIBA Europe“ varžybų koordinatorius Gintaras Leonavičius, „RealMadrid TV“ žurnalistė Karina Kvašniova-Yague bei kiti tarptautinio pripažinimo sulaukę lietuviai, apie kuriuos sužinosite jau visai netrukus.

Nuotolinėje konferencijoje bus pasakojama apie kritinių situacijų valdymą, finansinių išteklių paskirstymą ir įtaką klubo sėkmei, įvairias karjeros ir profesinio pripažinimo istorijas.

LKL akademijos vadovė Karolina Kairaitė džiaugiasi, jog šių metų konferencijos svečiai lyderiauja pasaulinėse organizacijose ir tikisi, kad jų istorijos taps įkvėpimu kitiems.

„Išnaudojant nuotolinius pokalbius, šiais metais subūrėme lyderiaujančius sporto ir vadybos atstovus iš viso pasaulio. Tai bus pirmas kartas, kai į vieną vietą subursime tiek skirtingos tarptautinės patirties turinčių atstovų. Galimybė išgirsti jų pasakojimus bei sėkmės istorijas, suteiks galimybę tobulinti lyderystės žinias ir įkvėpti naujomis idėjomis esamus visos LKL ir sporto bendruomenės narius.“

Praėjusiose konferencijose savo patirtimis dalinosi Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, Stambulo „Fenerbahce“ generalinis direktorius Maurizio Gherardini, ilgametis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Jonas Kazlauskas, sporto politikos ir valdymo ekspertas Edvinas Eimontas ir kiti sporto pasaulyje gerai žinomi bei vertinami vardai.

LKL konferencija vyks nuotoliniu būdu, o ją stebėti bus galima gegužės 6 dieną, 13:00 valandą, „LKL TV“ kanale, „Youtube“ platformoje.

Daugiau informacijos netrukus!

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner