Citadele KMT saugumu besirūpinantys specialistai: „Tikslas vienas – renginys turi įvykti sklandžiai“
Photo: LKL/BNS

Citadele KMT saugumu besirūpinantys specialistai: „Tikslas vienas – renginys turi įvykti sklandžiai“

Author: LKL.lt
2021-02-13

Šeštadienį Panevėžyje prasideda didžiausia metų Lietuvos krepšinio šventė Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (Citadele KMT) finalo ketverto varžybos. Siekiant užtikrinti maksimalų saugumą savaitgalio metu nuolat bus kruopščiai dezinfekuojamos visos turnyre naudojamos patalpos.

Krepšininkų, klubų personalo narių, organizatorių, medikų ir žurnalistų saugumu rūpinsis bendrovė „Bio-Circle“ – inovatyvi ir greita dezinfekcija kiekvienam.

„Bio-Circle“ specialistai savaitgalio metu dezinfekuos visas Panevėžio „Cido“ arenos patalpas – krepšinio salę, netgi krepšio lankus ir lentą, kamuolius, atsarginių žaidėjų suolelį, koridorius, komandų ir teisėjų rūbines, spaudos konferencijų salę.

Dezinfekuojant patalpas bus naudojama nauja, aplinkiniams žmonėms nekenkianti priemonė. Bendrovės atstovai tvirtina – saugumas bus užtikrintas taip, kad dalyviai galės mėgautis švente bent trumpam nebegalvodami apie koronaviruso grėsmes.

„Malonu prisidėti prie šio renginio. Sukūrėme naują priemonę, kuri efektyviai dezinfekuoja visus paviršius ir nekenkia aplinkiniams. Norime prisidėti prie visų sveikatos saugumo, o mūsų tikslas labai paprastas – norime, kad turnyras įvyktų sklandžiai.

Užtikrinsime, kad viso savaitgalio metu dalyviai galėtų mėgautis švente ir būtų garantuoti dėl savo saugumo. Tikiu, kad bent trumpam pamiršime visus sukausčiusią koronaviruso pandemiją“, – sakė „Bio Circle Balticum“ vyriausiasis chemikas - technologas Lukas Žarnauskas.

Taip pat užtikrinant Citadele KMT finalo ketverto saugumą visiems „Cido“ arenos personalo nariams, organizatoriams ir žurnalistams buvo atlikti koronaviruso testai.

Taurės pusfinalyje šeštadienį 14 val. susitiks Utenos „Juventus“ ir Panevėžio „Lietkabelis“, o vėliau, 16.30 val., dėl kelialapio į finalą varžysis Kauno „Žalgiris“ ir Klaipėdos „Neptūnas“.

Sekmadienį taurės varžybas pradės 14.45 val. vyksianti kova dėl trečiosios vietos, tuo metu didysis finalas bus žaidžiamas 17.50 val.

Sekmadienį taip pat vyks „Betsafe“ snaiperio konkursas, kuriame susirungs taikliausi „Betsafe-LKL“ tritaškių metikai.

 

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner