N. Čanakas: „Ieškome įžaidėjo ir dar vieno aukštaūgio“
Photo: LKL/BNS

N. Čanakas: „Ieškome įžaidėjo ir dar vieno aukštaūgio“

Author: kklietkabelis.lt
2019-07-24

„Lietkabelio“ ekipa šiuo metu yra viena iš kelių „Betsafe–LKL“ komandų, kurios beveik baigė sudėties komplektavimo darbus.

„Mes ieškome įžaidėjo ir dar vieno aukštaūgio, kuris būtų jaunas lietuvis, turėtų daug motyvacijos, sunkiai dirbtų treniruotėse bei padėtų komandai“, – „kklietkabelis.lt“ sakė vyr. treneris Nenadas Čanakas.

Specialistas džiaugiasi šį tarpsezonį nuveiktais darbais, kai buvo prisiviliotas visas būrys žaidėjų: atvyko Tomas Lekūnas, Tomas Dimša, Martynas Sajus, Željko Šakičius, Femi Olujobi bei panevėžiečiai Gabrielius Maldūnas ir Tadas Vaičiūnas. Taip pat ekipoje liko 20-mečių rinktinės narys Marius Valinskas, Stefanas Sinovecas ir Vytenis Lipkevičius.

„Esu labai patenkintas mūsų vasaros darbais. Klubo prezidentas Alvydas Bieliauskas ir direktorius Martynas Purlys padarė puikų darbą. Kiekvieną dieną bendravome, dirbome kartu ir esu labai laimingas tais žaidėjais, kuriuos pasikvietėme“, – apie vasaros darbus kalbėjo serbas.

N.Čanakas su klubo vadovais sudėtį komplektavo pagal aiškią viziją – tai bus universali komanda, kurioje kiekvienas žaidėjas gali rungtyniauti per kelias pozicijas. „Lietkabelio“ vairininkas sirgaliams žada kovą kiekviename susitikime.

„Galiu pažadėti, kad kovosime kiekviename mače ir kiekvieną susitikimą pradėsime su tikėjimu, jog jį laimėsime. Nenoriu nieko žadėti apie būsimas vietas turnyrinėje lentelėje.

Esame visiškai nauja komanda, turėsime daug dirbti treniruotėse ir būti susikoncentravę. Manau, kad sukursime gerą tarpusavio supratimą, nes turime daug gerų ir protingų vyrukų, todėl mums pavyks“, – įsitikinęs N.Čanakas.

„Lietkabelis“ pasiruošimą naujajam sezonui pradės rugpjūčio 12-ąją.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner