R. Stankevičius grįžta į „Šiaulius“
LKL / BNS nuotr.

R. Stankevičius grįžta į „Šiaulius“

Author: bcsiauliai.lt
2019-04-04

Joniškio „Delikatesui” nepavykus prasibrauti į Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) finalo ketvertą, Rokas Stankevičius sezoną tęs pagrindinėje „Šiaulių” komandoje. 

Iki persikėlimo į NKL čempionatą „Betsafe-LKL” pirmenybėse puolėjas aikštėje pasirodė 21 rungtynėse ir, vidutiniškai sužaisdamas po 12 minučių, įmesdavo po 3,9 taško bei atkovojo po 2 kamuolius.

Tuo tarpu žemesniame šalies čempionate R. Stankevičius aikštėje praleisdavo daugiausiai iš visų komandos žaidėjų – po kone 34 minutes. Tokį trenerių pasitikėjimą jis užsitarnavo pelnydamas po 15,6 taško (10 vieta lygoje), atkovodamas po 8,5 kamuolio (1 vieta lygoje) bei atlikdamas po 4,3 rez. perdavimo (7 vieta lygoje) per rungtynes. Rinkti 19,7 naudingumo balo – penktas rezultatas visoje lygoje.

Komandos direktoriaus Mindaugo Žukausko teigimu, NKL lygoje R. Stankevičiui pavyko įgyvendinti iškeltas užduotis. 

„Išsiųsdami Roką į Joniškį, tikėjomės, kad ten jis taps vienu iš komandos lyderių bei gaus daug žaidybinės praktikos. Visa tai ir pamatėme. Todėl sprendimas susigrąžinti krepšininką likusiam lygos ratui yra lengvas. Juolab, kad mums trūksta jo pozicijos žaidėjo. Vėl gi, žvalgėmės ir į legionierius, tačiau pirmiausia siekiame išnaudoti turimus resursus – suteikti daugiau galimybių savo žaidėjams, iš kurių tikimės rezultato ateityje ir į kuriuos norime investuoti”, – sakė M. Žukauskas.

Artimiausias „Betsafe-LKL” rungtynes „Šiauliai” žais sekmadienį Kaune prieš „Žalgirį”.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner