„Skycop“ stiprinasi Ž. Janavičiumi: „Jis mums turi padėti“
BNS nuotr.

„Skycop“ stiprinasi Ž. Janavičiumi: „Jis mums turi padėti“

Author: LKL.lt
2019-01-03

Virginijus Šeškus sako, kad jo treniruojama Prienų komanda dar niekada nežaidė taip blogai puldama, todėl ima kamšyti spragas.

Prienų „Skycop“ šį vakarą Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalį gali pradėti sulaukusi pastiprinimo – prie komandos jungiasi įžaidėjas Žygimantas Janavičius.

Po sunkios traumos atsigavęs Ž. Janavičius šį vakarą gali debiutuoti pirmose KMT ketvirtfinalio rungtynėse. „Skycop“ 19 val. namie priims Klaipėdos „Neptūną“, susitikimą transliuos LRT PLIUS, internetu galima stebėti LKL.lt (Lietuvoje) ir Fanseat.com (užsienyje) platformose.

„Nežinau, kas yra, bet niekada gyvenime Prienuose nebuvo toks prastas puolimas, – prieš KMT ketvirtfinalį sakė V. Šeškus. – Jei sutvarkysime dokumentus, Janavičius šiandien prisijungs.

Tai grynas įžaidėjas, mato, kur atiduoti perdavimą, gali komandą sustatyti, pradėti derinius. Jis mums turi padėti. Galbūt bus sunku iš pradžių, bet turėtų padėti.“

KAZYS MAKSVYTIS
Žinau Žygį, esu jį treniravęs, taigi toks įžaidėjas tikrai sustiprintų komandą ir mums būtų papildomas galvos skausmas.

Ž. Janavičius nežaidė nuo balandžio. Įžaidėjui Vokietijoje trūko dešiniojo kelio raiščiai, įplyšo meniskas. 29-erių krepšininkas jau kurį laiką treniravosi Prienuose.

„Prienams labiausiai trūksta įžaidėjo, – šio vakaro varžovus analizavo „Neptūno“ treneris Kazys Maksvytis. – Žinau Žygį, esu jį treniravęs, taigi toks įžaidėjas tikrai sustiprintų komandą ir mums būtų papildomas galvos skausmas.“

Pirmosios šios poros KMT ketvirtfinalio rungtynės vyks Prienuose, atsakomosios vasario 12 d. bus žaidžiamos Klaipėdoje. Per šį susitikimą jau galės žaisti Mindaugas Lukauskis.

Vienas naudingiausių „Skycop“ žaidėjų traumą patyrė lapkričio viduryje, tačiau jau šį savaitgalį galbūt sugrįš į aikštę per „Betsafe–LKL“ rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“.

„Neptūnas“ į Prienus atvyks pajėgiausios sudėties. Trenerį neramina tik lyderio Jerai Granto sveikata, bet viliamasi, kad sirguliuojantis aukštaūgis žais.

„Tikslas – patekti į finalo ketvertą, – pabrėžė K. Maksvytis, kurio treniruojamas „Neptūnas“ pernai sensacingai liko už finalo ketverto ribos. – Važiuojame susikaupę ir tikimės, kad pasieksime tikslą. Kadangi poros nugalėtoją lems dvejos rungtynės, svarbu laimėti kuo didesne persvara, o jei pralaimėsime – kuo mažesne.“

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner