D. Lynnas baigia karjerą „Šiauliuose“
Photo: bcsiauliai.lt

D. Lynnas baigia karjerą „Šiauliuose“

Author: bcsiauliai.lt
2018-02-02

Gruodžio mėnesį į Šiaulius atvykęs amerikietis gynėjas Damonas Lynnas „Šiaulių“ komandoje neužsibuvo. Nors sutartis su šiuo krepšininku buvo pasirašyta laikotarpiui iki sezono pabaigos, po bandomojo laikotarpio buvo nutarta ją nutraukti.

Apie tokį sprendimą dar po rungtynių su Kėdainiu „Nevėžiu“ užsiminė komandos vyriausiasis treneris Antanas Sireika, pripažinęs, kad legionieriaus žaidime neįžiūrėjo kažkokių išskirtinių savybių, kurios galėtų padėti komandai ateityje.

„Tikėjausi greičio, tikėjausi metimų gausos, nes buvo lyginamas su Stephenu Curry, bet jis anksčiau žaidė kitokiame lygyje, bet to, metus laiko praleido dėl traumos. Todėl komandoje jautėsi nekomfortabiliai, negalėjo pataikyti. Per treniruotes tą matėme, o daugiau kozirių jis neturi. Greičio nėra, ūgio nėra, tai ką daugiau daryti?“ – svarstė krepšinio specialistas.

D. Lynnas „Betsafe–LKL“ sužaidė vos dvejas rungtynes. Mače su „Nevėžiu“ aikštėje praleido tik 4 minutes ir taškų nepelnė, tai akistatoje su Klaipėdos „Neptūnu“ surinko 12 taškų, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus per 25 minutes. 

Klubo direktoriaus Mindaugo Žukausko teigimu, nutraukę sutartį su D. Lynnu „Šiauliai“ lieka rinkos dalyviais, tačiau įvykių neforsuoja.

„Turime aiškų biudžetą, žinome savo finansines galimybes, todėl žūtbūt bet ką kviesti į komandą neketiname, tačiau įdėmiai stebime, kas vyksta krepšinio rinkoje. Šioje sezono stadijoje mums labiausiai reikėtų krepšininko, kuris įneštų į mūsų jauną komandą daugiau šaltakraujiškumo sunkiais rungtynių momentais. Todėl, jei pasitaikys tinkamas kandidatas, galimybės sustiprinti sudėtį neatmetame“, – sakė M. Žukauskas.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner