„Betsafe-LKL“ ir „Scorestars“ pristato fantasy žaidimo mobiliąją programėlę
„Scorestars“ nuotr.

„Betsafe-LKL“ ir „Scorestars“ pristato fantasy žaidimo mobiliąją programėlę

Author: LKL.lt
2024-09-20

Prieš prasidedant naujajam „Betsafe-LKL“ sezonui, lyga praneša apie pratęstą ilgalaikę partnerystę su estų technologijų startuoliu „Scorestars“. Ši platforma jau dvejus metus yra namai oficialiam „Betsafe-LKL“ čempionato fantasy žaidimui.

Šiuo metu „Scorestars“ platformoje yra daugiau nei 21 tūkst. Lietuvos krepšinio sirgalių, o pats žaidimas nuo šiol bus dar lengviau pasiekiamas, kadangi dienos šviesą jau išvydo „Scorestars Basketball“ mobilioji programėlė. Ją galima atsisiųsti tiek „Android“, tiek „iOS“ operacines sistemas palaikančiuose įrenginiuose.

Su programėlė atsinaujino ir pats žaidimas – jo logika, strategija, atsiradusios kasdienės misijos („daily missions“), galimybė tobulinti turimų žaidėjų korteles, atsiimti prizus („rewards“) ir kilti per skirtingų pajėgumų divizionus viso sezono metu. Visa tai – nemokamai.

„Keliame mūsų partnerystę į kitą lygį. Žmonės galės žaisti dar patogiau, bus galima nesunkiai pasiekti rungtynių rezultatus, sekti juos gyvai. Žaidimo patirtis bus dar įvairesnė ir turtingesnė, siūlysime įsitraukti dar labiau. Kviečiu visus išbandyti visas žaidimo naujoves patiems“, – teigė LKL vykdomasis direktorius Justinas Liaudinskas.

„Esame dėkingi už pasitikėjimą ir naują ilgalaikę partnerystę su „Betsafe-LKL“, – sakė vienas „Scorestars“ įkūrėjų Martinas Londas. – „Scorestars“ programėlėje įsiklausėme į Lietuvos krepšinio aistruolių norus. Atlikome daugybę apklausų ir interviu su vietiniais krepšinio fanais, kad pilnai suprastume, ką jiems reiškia krepšinis. Visa tai atsispindi „Scorestars“ programėlėje. Džiaugiamės galėdami pristatyti naujus žaidimo ypatumus. „Scorestars“ nuo šiol dar labiau pritaikytas kiekvienam entuziastui, norinčiam išmėginti savo žinias apie „Betsafe-LKL“ ir užimti geriausias pozicijas lyderių lentelėje.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betsafe LKL (@betsafelkl)

Kaip naudoti „Scorestars“?

Atsisiųskite programėlę iš „Google Play“ arba „App Store“. Prisijunkite arba užsiregistruokite nemokamai, naudodami „Facebook“, „Google“, „Apple“ paskyrą arba el. paštą. Sugalvokite savo vartotojo vardą ir būsite nukreipti į prisijungimo procesą.

Krepšinio kamuoliai – nauja programėlės valiuta

Kiekvienas vartotojas į savo sąskaitą gaus 900 kamuolių bei 150 kamuolių kaip vienkartinę dovaną, galiojančią tik šią savaitę. Šia programėlės valiuta galima atsiskaityti įsigyjant naujus žaidėjus, juos pastiprinančias korteles („boosters“), avatarus ir t.t. Kiekvieną dieną prisijungdami bei trindami kasdien atsirasiantį loterijos bilietą, gausite daugiau kamuolių. Be to, jais būsite apdovanoti ir dalyvaudami savaitinėse fantasy lygose.

Kasdienės misijos

Kiekvieną dieną žaidėjai turės atlikti tam tikras misijas. Jų vykdymas generuoja patirties taškus (XP) ir lankus („hoops“). Patirties taškai leis kelti savo paskyros lygį ir tapti labiausiai patyrusiu virtualiu vadybininku Lietuvoje. Lankų rinkimas leis atsiimti įvairius atlygius.

Sezono abonementas – 3 mėnesių trukmės bilietas atsiimti atlygiams

Sezono abonementas yra dar viena nauja „Scorestars“ funkcija. Yra du tokie abonementai – „Premium“ ir nemokamas. Atliekant kasdienes misijas žaidėjai gaus lankus, kurie leis nuolat gauti naujas žaidėjų korteles, jų pastiprinimus ir t.t. Mokamas „Premium“ abonementas viso to suteiks dar daugiau.

Fantasy žaidimas

Kiekvienas vartotojas, susikūręs paskyrą, gaus visus „Betsafe-LKL“ žaidėjus. Be to, papildomai bus suteiktos ir jūsų mėgstamos komandos žaidėjų kortelės. Inventoriuje galite pamatyti savo visus turimus žaidėjus, ir tuos, kurių korteles galite tobulinti. Kad tai padarytumėte, turėsite surinkti kelias tokias pačias korteles.

Tobulinant kortelę, kyla jos lygis. Tam, kad išnaudotumėte su tuo ateinančius pranašumus, turėsite naudoti kortelių pastiprinimus, kurių lygis turi atitikti žaidėjo kortelės lygį. Fantasy žaidimo sudėtis gali būti sudaryta tik iš unikalių žaidėjų – to paties žaidėjo dviejų kortelių vienoje sudėtyje naudoti negalima.

Žaidime galima pasirinkti, kokį penketuko formatą (gynėjų, puolėjų ir vidurio puolėjų) norite naudoti. Priklausomai nuo pastiprinančių kortelių, galite ją aktyvuoti ir vienam žaidėjui, ir visai komandai. Taip pat galite pasirinkti ir kapitoną, kurio uždirbti taškai žaidime dvigubinsis.

Taškų sistema yra susieta su naudingumo balų rodikliu. Jei žaidėjas rungtynėse surenka 20 naudingumo balų, tuomet gausite tiek taškų (bei tiek, kiek suteiks kortelės pastiprinimas ar pasirinkimas kapitonu). Visų penkių žaidėjų naudingumo balai virs taškais, kurie nulems jūsų poziciją diviziono lyderių lentelėje.

Divizionai

„Scorestars“ žaidimas skirtas visiems, o jame egzistuojanti divizionų sistema užtikrins, kad varžytis būtų dar įdomiau. Kiekvienas vartotojas savo kelią pradės nuo 5-ojo diviziono. Kiekvieną savaitę kai kurie vartotojai bus paaukštinti į aukštesnį divizioną, kai kurie liks, o likę – leisis divizionu žemiau. Negalima kristi žemiau 5-ojo diviziono, o 70 proc. geriausių žaidėjų kils į 4-ąjį divizioną. Kiekviename divizione pakylančių ir iškrentančių vartotojų procentas skirsis. Taip pat kiekviename jų skirsis ir gaunami atlygiai už gerus pasirodymus.

Atsisiųskite „Scorestars“ programėlę ir mėgaukitės naujuoju „Betsafe-LKL“ sezonu, kuris startuoja jau šeštadienio popietę.

„Google Play“:

https://play.google.com/store/apps/details?id=io.scorestars.qa.twa&pcampaignid=web_share

„App Store“:

https://apps.apple.com/lt/app/scorestars-basketball/id6587573520

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner