LKL ir toliau bendradarbiaus su „ORLEN Lietuva“
Photo: Betsafe-LKL

LKL ir toliau bendradarbiaus su „ORLEN Lietuva“

Author: LKL.lt
2023-04-28

Jubiliejinis 30-asis „Betsafe-LKL“ sezonas artėja prie savo kulminacijos, o Lietuvos krepšinio lyga (LKL) praneša, kad ir toliau bendradarbiaus su pagrindiniu rėmėju – AB „ORLEN Lietuva“.

Vienintelę Baltijos šalyse naftos perdirbimo produktų gamyklą valdanti AB „ORLEN Lietuva“ visų „Betsafe-LKL“ susitikimų metu pristato aistruoliams gražiausią rungtynių epizodą.

Tiek AB „ORLEN Lietuva“, tiek LKL vadovai džiaugėsi, kad pernai užsimezgęs bendradarbiavimas nenutrūks, o leis ir toliau tobulinti aukščiausio lygio krepšinio produktą.

„Esame labai dėkingi, galėdami pratęsti sutartį su viena didžiausių įmonių Lietuvoje. Nuo pat pirmų bendradarbiavimo momentų pajutome „ORLEN Lietuva" meilę ir tikėjimą Lietuvos krepšinio lyga. Pratęsta partnerystė ne tik prisidės prie lygos ir jos klubų vystymosi ir gerovės, bet ir leis „ORLEN Lietuva" prekės ženklą pristatyti dar plačiau. Transliacijų žiūrovai jau spėjo pamilti „ORLEN Lietuva" pristatomą gražiausią kiekvienų rungtynių epizodą, tad šią integraciją taip pat tęsime ir tolimesniuose lygos sezonuose“, – sakė LKL generalinė direktorė Rasa Liuimienė.

„Su krepšiniu ir įvairiomis sporto šakomis mus sieja ta pati filosofija ir vertybės: veržlumas, susikaupimas, greita orientacija ir atsakomybė už rezultatus. Lietuvoje antrąją religija vadinamą krepšinį mūsų bendrovė remia jau ne vieną dešimtmetį,“ – teigė AB „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius Michal Rudnicki. – „Džiaugiuosi, jog keletą pastarųjų metų sporto, socialinės atsakomybės ir vardo žinomumo srityje mes draugaujame būtent su Lietuvos krepšinio lyga. Ši organizacija vienija 12 klubų ir yra viena iš stipriausių Europos krepšinio lygų. Palaikydami šios lygos veiklą mes, kartu, prisidedame ir prie visos Lietuvos krepšinio pergalių.“

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner