Vilniaus „Ryto“ priekinę liniją papildė T. Leissneris

Vilniaus „Ryto“ priekinę liniją papildė T. Leissneris

Author: rytasvilnius.lt
2021-08-03

Puolėjų grandį stiprinantis Vilniaus „Rytas“ savo gretose turi dar vieną naujoką. Į sostinę atvyksta 201 cm ūgio 25-erių amerikietis Tanneris Leissneris. 

„Nekantrauju pradėti šį naują sezoną ir girdėjau, kad Vilnius yra gražus miestas, tad labai noriu čia atvykti. Dar labiau noriu būti šio tradicijas turinčio klubo dalimi, nes žinau, kad jis turi puikius fanus. Tikiuosi su jų pagalba turėsime sėkmingus metus bei ant parketo atiduosime visas jėgas“, – prisijungimu džiaugėsi „Ryto“ naujokas. 

Praėjusį sezoną krašto puolėjas praleido Turkijos čempionate. Afjonkarahisaro „Afyon“ gretose T.Leissneris vidutiniškai rinko po 11,9 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 1,3 rezultatyvaus perdavimo iš toli metant 40 proc. tikslumu.

„Tanneris yra ketvirtos pozicijos žaidėjas, turintis taiklią ranką bei išplečiantis aikštę. Jis yra protingas, turi gerą charakterį, visada žaidžia agresyviai bei pats yra tikrai motyvuotas žaisti Vilniuje, todėl jį ir pasikvietėme čia“, – sako „Ryto“ vyr.trenerio asistentas Georgios Dedas.

Keturis metus NCAA rungtyniavęs puolėjas visus sezonus buvo rezultatyviausias Naujojo Hampšyro komandos žaidėjas. Amerikietis paskutiniame universiteto sezone sužaidė 30 mačų, kuriose fiksavo 18,6 taško, 6,7 atkovoto kamuolio ir 2,1 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Aukščiausioje Vokietijos lygoje 2019-2020 m. sezoną praleidęs T.Leissneris su Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ekipa reguliariajame sezono finiše užėmė antrąją vietą, o atkrintamosiose pateko į finalą, kuriame nusileido tik Berlyno ALBAI. Aukščiausiame Vokietijos divizione puolėjas per 20 minučių vid. pelnė po 10,2 taško, atkovojo 4,1 kamuolio bei rinko 11,1 naudingumo balo.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner