Gražiausio lapkričio mėnesio epizodo autorius – S. Vasturia
Photo: LKL/BNS

Gražiausio lapkričio mėnesio epizodo autorius – S. Vasturia

Author: LKL.lt
2020-12-01

LKL.lt pristato gražiausių lapkričio mėnesio epizodų dešimtuką, kuriame netrūksta nei dėjimų, nei blokų, nei sudėtingų metimų ar kojas supynusių klaidinančių judesių.

Dešimtuką atidaro Kauno „Žalgirio“ legionierius Steve‘as Vasturia ir retai jo sukuriamas žaidimo elementas – dėjimas į krepšį.

Aštuntasis ir devintasis epizodai pirklauso Prienų „CBet“ krepšininkams. Taip pasižymėjo jaunasis Tomas Digbeu, įgrūdęs kamuolį per varžovą, bei Marquiso Wrighto ir Justino Jogmino tandemas, sukūręs išpuolį „žemė-oras“.

Septintąja pozicija tenkinosi Matas Jogėla. Klaipėdos „Neptūno“ puolėjas mače su „Šiauliais“ žaibiškai nurūko į varžovų aikštės pusę ir pademonstravo, kodėl yra laikomas vienu atletiškiausių lygos krepšininkų.

„Betsafe-LKL“ blokų karaliumi tapęs Žygimantas Skučas pasistengė, jog vienas iš jo „stogų“ patektų ir į mėnesio rinkinuką. Šįkart Utenos „Juventus“ puolėjo rūstybę patyrė Martynas Echodas.

„Žalgirio“ žaidėjų – Roko Jokubaičio ir Joffrey Lauvergne‘o – ataka, kurios metu lietuvis pakabino kamuolį ore, o prancūzas užbaigė pradėtus darbus, nusipelnė penktosios vietos.

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ naujokas Karolis Giedraitis jau pirmajame mače prieš savo buvusią ekipą parodė, kad sunkūs metimai – jo duona.  Gynėjas įskraidino itin tolimą metimą su kėlinio sirena, taip užsitarnaudamas vietą tarp keturių gražiausių lapkričio momentų.

Trečioji pozicija atiteko dar vienu triuškinančiu dėjimu pasižymėjusiam M. Jogėlai, o antroji – Mareką Blaževičių iš koto išvertusiam Regimantui Miniotui.

Visgi lygių sau neturėjo kartą rinkinyje jau sutiktas S. Vasturia. Žalgirietis paskutinėmis ketvirtojo kėlinio sekundėmis į „CBet“ krepšį paleido sudėtingą trijų taškų vertės metimą, o šiam įkritus, išgelbėjo kauniečius nuo kone didžiausios sensacijos šiame sezone.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner