„Juventus“ išsiskyrė su J.Artisu

„Juventus“ išsiskyrė su J.Artisu

Author: utenosjuventus.lt
2020-11-20

Rugsėjo pabaigoje į Lietuvą atvykęs bei prie „Juventus“ klubo prisijungęs amerikietis Jamelis Artisas Utenoje daugiau neberungtyniaus. Su 27-erių 201 cm ūgio puolėju sutartis nutraukta abipusiu sutarimu.

„Matėme, kad tiek jam sunku įsilieti į komandos žaidimą, tiek mes ne to tikėjomės. Susėdome, pasikalbėjome, kad nėra tikslo kažko laukti, o geriau abiem pusėms sukti skirtingais keliais. Neturime priekaištų žaidėjui dėl darbo etikos, tiesiog išsiskirti būtų geresnis sprendimas, nei tęsti darbą. Dabar turime dešimt dienų iki artimiausių oficialių rungtynių, tad bandysime užpildyti atsiradusią spragą sudėtyje“, – sakė klubo direktorius Eimantas Skersis.

J.Artisas „Betsafe-LKL“ čempionate spėjo sužaisti šešerias rungtynes, per kurias aikštelėje praleido po 19,5 minutės, pelnė po 6,3 taško (44,4 proc. dvitaškių, 22,2 proc. tritaškių, 88,9 proc. baudų), atkovojo po 3,7 kamuolio bei rinko po 6 naudingumo balus.

Klubas jau pradėjo ieškoti pamainos išvykstančiam amerikiečiui. Anot E.Skersio, naujokas nebūtinai bus tos pačios pozicijos žaidėjas: „Yra minčių šiek tiek kitaip pakreipti komandos formavimą. Trečioje pozicijoje yra Ignas Vaitkus ir Gintautas Matulis, tad tikrai neatmesčiau, jog bandysime į komandą pasikviesti tikrą įžaidėją. Rungtynių metu darome per daug klaidų ir galvojame, kad tikras įžaidėjas mums galėtų padėti šią problemą išspręsti. Nesakau, kad tikrai taip bus, jog atvyks įžaidėjas, tačiau viena iš minčių yra tokia.“

Į „Betsafe-LKL“ kovas uteniškiai sugrįš gruodžio 1-ąją – išvykoje susikaus su Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšininkais.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner