„Betsafe–Šokėjų kovos“: vizitas į „Neptūno“ šokėjų namus
Photo: Fotodiena.lt

„Betsafe–Šokėjų kovos“: vizitas į „Neptūno“ šokėjų namus

Author: LKL.LT
2018-02-08

Vasario 17-18 d. vyks trečiasis istorijoje šokėjų projektas. „Betsafe–Šokėjų kovose“ dalyvaus keturių stipriausių „Betsafe–LKL“ komandų šokėjos. Projektas vyks per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą Klaipėdoje. LKL.LT pristato visas šokėjų grupes, šį kartą kviečiame susipažinti su „KU Leaderdance“ šokėjomis, pasirodančiomis per Klaipėdos „Neptūno“ rungtynes.

Jos kaskart matomos per krepšinio rungtynes, tačiau retas kuris turi galimybę jas pažinti iš arčiau.

Per Klaipėdos „Neptūno“ rungtynes šokančios „KU Leaderdance“ šokėjos dalyvavusios net aštuoniuose Europos čempionatuose, dvejose planetos pirmenybėse, Eurolygos finalo ketverte ir per NBA rungtynes.

Ką reikia žinoti apie „Betsafe–Šokėjų kovas“?
Dėl titulo kovos keturių stipriausių „Betsafe–LKL“ komandų šokėjos.
Pusfinaliai vyks vasario 17 d., šokių grupės parengs savo šokį pagal tą pačią dainą ir stos akis į akį per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės pusfinalio rungtynių pertrauką.
25 proc. lems DELFI skaitytojai, 75 proc. – penkių asmenų komisija, stebėsianti šokėjas iš arti.
Finalas vyks vasario 18 d. per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės finalo rungtynių pertrauką.
Bilietus į renginį platina bilietai.lt.

Šiandien galimybė – apsilankyti „Neptūno“ šokėjų namuose ir susipažinti su žinomiausia ir ilgiausią patirtį turinčia Lietuvos krepšinio šokėjų komanda.

„KU Leaderdance“ savo namų duris pravėrė „Betsafe–Šokėjų kovų“ projektui.

„Tai didžiulis iššūkis, – pabrėžė „KU Leaderdance“ grupės vadovė Bronė Švitrienė, įvaizdiniame klipe treniravusi merginų grupę viename iš namo kambarių. – Turime peržiūrėti choreografiją, judesius, suprasti, ką gerai darome, ką blogai.“

Šiemet „Betsafe–Šokėjų kovų“ projekte žiūrovų balsai lemia 25 proc. galutinio įvertinimo, aistruoliai savo balsą atiduoti gali Delfi.lt platformoje. 75 proc. balso skirs komisija, iš arti stebėsianti šokėjų pasirodymus.

Ištraukus burtus „Neptūno“ šokėjos buvo suporuotos su Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokių grupe, ši pora dėl patekimo į finalą kovos vasario 17 d. Klaipėdoje per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro pusfinalio rungtynių pertrauką.

Anksčiau siūlėme susipažinti su „Žalgirio“, „Lietkabelio“ ir „Lietuvos ryto“ šokėjomis, dabar jūsų dėmesiui – artima pažintis su Klaipėda ir „Neptūno“ šokėjomis:

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner