Gero krepšinio ištroškę lietuviai graibsto bilietus į „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės kovas „Siemens“ arenoje
BNS nuotr.

Gero krepšinio ištroškę lietuviai graibsto bilietus į „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės kovas „Siemens“ arenoje

Author: LKL.lt
2019-01-23

Ketvirtą kartą organizuojamas „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyras šiemet – kaip niekada paklausus.

Finalo ketverto varžybos grįžta į Vilnių, kuriame pirmą kartą vyko 2016 metais, ir žiūrovai rekordiniu tempu perka bilietus į renginį.

Iki sausio 23 dienos bilietų į šių metų finalo ketverto ketvertą nupirkta net 89 proc. daugiau nei tuo pačiu metu buvo įsigyta bilietų į pirmą „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės finalinį etapą 2016-aisiais.

„Kidy Tour“ KMT finalo ketverto programa
Laikas Įvykis
Vasario 16 d. (šeštadienis)
12.30 val. „Karalienės taurės“ finalas
15.10 val. Pirmas pusfinalis
17.30 val. Antras pusfinalis
Vasario 17 d. (sekmadienis)
11 val. „LKL ateities taurės“ finalas
14 val. Rungtynės dėl 3 vietos
16.15 val. „LKL snaiperis 2019“
17.40 val. Finalas (pertraukėlėje – metimas dėl 100 tūkst. eurų)
Bilietus į renginį platina TIKETA

Lyginant su praėjusių metų renginiu, kai finalo ketvertas vyko Klaipėdoje, bilietų iki šios dienos parduota 35 proc. daugiau.

„Lygindami ankstesnius pardavimus į renginį su šiais metais darome išvadą, kad Karaliaus Mindaugo taurė užsitikrino kaip gero ir kokybiško renginio vardą, kuris domina ne tik krepšinio aistruolius, bet ir mažiau krepšiniu besidominčiuosius, – teigė Dovilė Poniškaitienė, bilietais prekiaujančios įmonės „Tiketa“ komercijos direktorė. – Šis turnyras yra ne tik krepšinio grandų kova, bet ir puikus šou bet kuriam lietuviui, norinčiam turiningai praleisti laiką.

Lietuviai buvo įpratę bilietus į sporto renginius įsigyti paskutinėmis dienomis, galbūt šį požiūrį keičia ir Kauno „Žalgirio“ klubas, vis dažniau išparduodantis visus bilietus.“

Labiausiai stebina tai, kad pusfinalio kovos šiemet populiaresnės nei anksčiau.

Sustiprėjęs Lietuvos krepšinio lygos lygis ir žemesnes vietas užimančių komandų („Neptūno“ ir „Lietkabelio“) pergalės prieš favoritus („Žalgirį“ ir „Rytą“) padidino sirgalių susidomėjimą ir pusfinalio kovomis.

Dabartiniai skaičiai leidžia prognozuoti, kad šių metų „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės finalinis etapas bus lankomiausias renginio istorijoje.

Nors finalinis etapas vyks beveik po mėnesio – vasario 16-17 d. – žiūrovus įsigyti bilietus anksčiau turėtų skatinti ir akcija, kurią organizuoja bilietų platinimo kompanija „Tiketa“. Iki sausio 25 d. ribotą bilietų kiekį siūloma įsigyti su 20 proc. nuolaida.

Nors finalo ketverto dalyviai paaiškės po atsakomųjų ketvirtfinalio rungtynių vasario 12-13 d., jau ramus jaustis gali „Žalgirio“ klubas. Jis per pirmą ketvirtfinalio susitikimą su „Šiauliais“ įgijo net 43 taškų pranašumą.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner