KMT klipe – dainuojantys Broliai ir režisieriumi tapęs Jasikevičius
Photo: LKL

KMT klipe – dainuojantys Broliai ir režisieriumi tapęs Jasikevičius

Author: LKL.lt
2019-01-02

Šį vakarą prasideda lemiamos kovos dėl patekimo į Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertą, o ketvirtfinalio etapą organizatoriai pasitinka pristatydami reklaminį šių metų turnyro klipą.

Lietuvos krepšinio lyga, ketvirtus metus organizuojanti KMT turnyrą, į filmavimą sukvietė ryškiausias lygos žvaigždes.

Iki šiol KMT įvaizdį sudarė istorine kovotojų atributika pasipuošę krepšininkai, šiemet pasirinktas šiuolaikiškas konceptas. Ryškiausi LKL varžybų dalyviai ruošėsi KMT turnyrui neįprastose situacijose.

Pavyzdžiui, Simas Jasaitis klojo „Siemens“ arenos, kurioje vyks finalo ketvertas, parketą, Šarūnas Jasikevičius įsijautė į transliacijos režisieriaus vaidmenį, Juozas Petkevičius-Juozukas skutosi barzdą, o Vaidas Čeponis metė svorį sporto salėje.

Reklaminį klipą režisavo Martynas Grašys, o scenarijumi rūpinosi LKL kūrybos vadovas Ignas Grinevičius.

„Ilgą laiką Karaliaus Mindaugo taurės klipuose matėme riterius su šarvais, tačiau šiemet nusprendėme „prasiblaškyti“, – sakė I. Grinevičius. – Šis renginys – neeilinis, tiek iš komandų, tiek iš organizatorių pareikalaujantis ypatingo pasirengimo. Todėl klipo herojus taip pat panorome išvysti neįprastose jiems situacijose.“

KMT finalo ketvertas vasario 16-17 d. vyks Vilniuje, bilietus jau galima įsigyti Tiketa.lt. Kova dėl vietos finalo ketverte prasideda šį vakarą – startuoja ketvirtfinaliai, pirmosios rungtynės tarp Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ prasidės 18 val., susitikimą transliuos LRT PLIUS.

Rytoj 19 val. į kovą stos Prienų „Skycop“ ir Klaipėdos „Neptūnas“, antroje sausio pusėje pirmas ketvirtfinalio rungtynes žais „Šiauliai“ ir Kauno „Žalgiris“ bei Vilniaus „Rytas“ ir Utenos „Juventus“. Atsakomieji ketvirtfinalių susitikimai vyks vasario 12-13 d.

Siūlome pažvelgti į šių metų KMT turnyro klipą ir pamatyti LKL atstovus neįprastose situacijose:

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner