Pradėta prekyba bilietais į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą

Pradėta prekyba bilietais į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą

Author: LKL.lt
2018-11-21

Sekmadienį paskelbta, kad 2019-ųjų Karaliaus Mindaugo taurės turnyras vyks Vilniuje, o trečiadienį bilietai į renginį tapo prieinami visiems krepšinio sirgaliams.

Nuo sekmadienio bilietus Tiketa.lt platformoje galėjo įsigyti tik „Betsafe–LKL“ klubų abonementų turėtojai ir „Tiketa“ klubo nariai.

Per pirmas dienas parduota beveik 500 bilietų.

KMT finalo ketvertas vyks vasario 16-17 d. „Siemens“ arenoje, bilietas į krepšinio renginį – puiki Kalėdų dovana.

Šeštadienį pagrindinę programos dalį sudarys pusfinaliai – bilietas į dienos renginį kainuoja nuo 11,5 eurų įskaitant mokesčius. „Tiketa“ klubo nariams ir „Betsafe–LKL“ klubų abonementų turėtojai ribotą bilietų skaičių gali įsigyti su nuolaida.

Sekmadienį laukia kova dėl trečiosios vietos, tradicinis „Snaiperio“ konkursas ir finalas – bilietas į dienos renginį kainuoja nuo 12,5 eurų įskaitant mokesčius.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketverto dalyvės paaiškės likus trims dienoms iki renginio. Sausį vyks pirmosios ketvirtfinalio rungtynės, atsakomosios bus žaidžiamos vasario 12-13 dienomis.

Keturios stipriausios praėjusio „Betsafe–LKL“ sezono komandos (Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Rytas“, Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“) gruodžio 5 d. burtais bus suporuotos su 5-6 vietas užėmusiomis komandomis („Šiauliai“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždės“) bei dviem II etapo nugalėtojomis.

II etape šį vakarą atsakomąsias rungtynes žaidžia Utenos „Juventus“ su Kėdainių „Nevėžiu“, rytoj II etapą pradeda Alytaus „Dzūkija“ ir Prienų „Skycop“.

Karaliaus Mindaugo taurės turnyras rengiamas ketvirtą kartą. Pirmas turnyras 2016 m. vyko Vilniuje ir titulą iškovojo tuometis Vilniaus „Lietuvos rytas“.

2017 m. Kaune ir 2018 m. Klaipėdoje triumfavo Kauno „Žalgiris“.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner