LKL pristato oficialią programėlę mobiliesiems įrenginiams

LKL pristato oficialią programėlę mobiliesiems įrenginiams

Author: LKL.LT
2018-10-03

Lietuvos krepšinio lygos įvykiai nuo šiol bus pasiekiami lengviau ir patogiau.

LKL pristato oficialią „Betsafe–LKL“ čempionato programėlę mobiliesiems įrenginiams. Tiesa, kol kas ji įdiegta tik „Android“ sistemoje ir pasiekiama „Google Play“ parduotuvėlėje. „Apple“ sukurtai operacinei sistemai „iOs“ tinkama programėlė turėtų pasirodyti artimiausiomis dienomis.

LKL programėlę kūrė tarptautinė mobiliųjų programėlių kompanija „MediaWorks“ ir ji pristato Lietuvoje dar nematytą naujovę.

LKL programėlė leis sekti rungtynių įvykius gavus pranešimą į mobilųjį įrenginį (angl. push notification). Pranešime nuolat bus atnaujinamas rungtynių rezultatas ir pateikiami svarbiausi rungtynių įvykiai.

Be to, vartotojai galės gauti pranešimus apie savo palaikomų komandų naujienas, jų rungtynes.

„Oficiali aplikacija buvo būtina norint tiesiausiu keliu pasiekti krepšinio gerbėjus ir džiaugiamės žengdami dar vieną žingsnį pirmyn, – pabrėžė Šarūnas Mazalas, LKL komunikacijos direktorius. – Mobiliųjų įrenginių programėlė leis gyvai sekti ir stebėti rungtynes, čia bus pateikiama oficiali ir naujausia statistika, vaizdo įrašai ir nuotraukos iš krepšininkų gyvenimo socialinėje erdvėje. Nuo šiol krepšinio sirgaliai be tarpininkų galės sekti karščiausius LKL įvykius.

Mūsų partneriams buvo iššūkis sukurti programėlę lygai, kur būtų išsamūs statistiniai duomenys, tiesioginės rungtynių transliacijos ir statistika. Tikimės, kad išsprendėme visus klausimus, tačiau jei vartotojai ras klaidų, prašome mus informuoti ir kartu padėti tobulėti.“

LKL atskirai informuos, kada programėlė bus pasiekiama ir „Apple“ vartotojams.

Šį sezoną LKL ketina pristatyti ir interaktyvų žaidimą, leisiantį krepšinio gerbėjams pasijusti klubų vadovų kailyje. Krepšinio menedžeris turėtų pasiekti dienos šviesą dar šiemet.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner