„Juventus“ į kovą su šalies čempionais stos be legionierių pagalbos
Photo: utenosjuventus.lt

„Juventus“ į kovą su šalies čempionais stos be legionierių pagalbos

Author: utenosjuventus.lt
2018-09-30

Sekmadienį Utenos „Juventus“ klubas žais Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe“ – LKL) trečiojo turo rungtynes. Uteniškiai savo aikštelėje susitiks su šalies čempione Kauno „Žalgirio“ komanda.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai sezoną pradėjo dviem pergalėmis iš eilės, tuo tarpu sezono starte Vilniuje suklupę uteniškiai antrajame ture reabilitavosi įveikę Šiaulių „Šiaulių“ klubą.

Prieš sekmadienio susitikimą, kuris vyks sausakimšoje Utenoje arenoje, Žydrūno Ubrono vadovaujamas „Juventus“ klubas sulaukė tiek gerų, tiek blogų naujienų. Susitikime su šalies čempionais negalės rungtyniauti visi trys legionieriai: Alexas Hamiltonas, Aleksandras Zakharovas ir Kenny Gainesas.

Pastarasis vis dar tęsia reabilitaciją po Achilo sausgyslės traumos, A.Zakharovas čiurnos traumą patyrė mače su „Šiauliais“, o A.Hamiltonui toje pačioje dvikovoje buvo stipriai sumuštas blauzdos raumuo. Visi trijų krepšininkų būklė nėra labai sunki, tačiau jiems dar reikia kelių dienų, todėl į aikštelę jie grįš kitą savaitę.

Gera naujiena ta, jog išsprendus visus formalumus sekmadienį ant parketo jau galės pasirodyti komandos naujokai Tomas Dimša ir Marius Runkauskas. Abu žaidėjai jau kelias dienas treniravosi su „Juventus“ klubu, tad spėjo šiek tiek įsilieti į komandos žaidimą ir perprasti jos braižą.

Šį vakarą „Juventus“ klubas bus išskirtinai lietuviškas – nors K.Gainesas ir bus registruotas rungtynėms, aikštelėje turėtų pasirodyti vien lietuviai.

Kaip ir tradiciškai, „Žalgirio“ komandos atvykimas į Uteną sulaukia didžiulio sirgalių susidomėjimo. Sekmadienio popietę į rungtynes buvo likę vos 246 bilietai, tad susitikimas, kaip jau tapo tradicija, vyks pilnutėlėje Utenos arenoje.

Rungtynių pradžia – 16.45 val., o bilietus vis dar galite įsigyti „Maxima“ (Aušros g.) informacijos kasoje, kino namų „Taurapilis“ (Aušros g.) informacijos kasoje, Turizmo informacijos centre (Stoties g.) bei www.tiketa.lt

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner