„Rytas“ susitvarkė ir su svečiais iš Baltarusijos
Photo: bcvilnius.lt

„Rytas“ susitvarkė ir su svečiais iš Baltarusijos

Author: bcvilnius.lt
2018-09-06

2018-2019 m. sezonui besiruošiantis Vilniaus „Rytas“ iškovojo trečiąją pergalę iš trijų draugiškų rungtynių cikle. Sostinės krepšininkai 79:70 (25:14, 9:16, 16:19, 29:21) nugalėjo Minsko „Tsmoki“.

„Rytas“ rungtynes pradėjo užtikrintai, o solidi gynyba leido susikrauti dviženklį pranašumą jau pirmajame kėlinyje. Vilniečiai po pirmųjų 10 minučių pirmavo 25:14. Tiesa, antrasis ketvirtis sostinės komandai nesiklostė taip sėkmingai, o spurtą surengę svečiai iš Baltarusijos deficitą sumažino iki keturių.

Trečiame kėlinyje „Rytas“ kiek užstrigo puolime, o tarp abiejų klubų vyko atkakli kova. Rungtynės taškas į tašką tęsėsi ir lemiamame ketvirtyje, o likus daugiau daugiau nei 7 minutėms varžovas už emocijų nelaikymą buvo nubaustas technine pražanga. Svarbiausiomis rungtynių akimirkomis užtikrintai sužaidė amerikietis D.J. Seeley, kuris per pusę minutės pelnė 7 taškus ir tai galutinai įtvirtino vilniečių pergalę.

Rezultatyviausiai „Ryto“ gretose rungtyniavo amerikiečiai D.J.Seeley bei Dominique'as Suttonas, kurie abu pelnė po 14 taškų. 13 pridėjo 21-erių vidurio puolėjas Martynas Echodas.

„Visuomet jaučiuosi taip, jog galiu perimti rungtynių iniciatyvą į savo rankas, – po rungtynių savo galimybėmis neabejojo D.J.Seeley. – Vis dar priprantame vienas prie kito ir mokomės, tačiau pajaučiau, kuriomis akimirkomis privalau sužaisti be klaidų. Džiaugiuosi, kad geriname savo žaidimą, o šiandien neblogai komunikavome gynyboje.“

„Rytas“: D.Suttonas 14 (7/11 met., 6 atk. kam.) ir D.J.Seeley po 14, M.Echodas 13 (3 per. kam.), A.Butkevičius 9, M.Girdžiūnas 7, E.Bendžius 6, D.Sirvydis ir M.Farrellas po 5.

„Tsmoki“: D.Govensas 17, D.J.Sheltonas 16.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Technical partner
Medical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner