Išlydėta LKL akademijos trečioji laida
Photo: LKL

Išlydėta LKL akademijos trečioji laida

Author: LKL.LT
2018-06-20

Dvylika jaunųjų sporto vadybos ir komunikacijos specialistų baigė visą sezoną trukusius mokymus LKL akademijoje.

LKL trečius metus suteikė galimybę jaunimui prisiliesti prie šalies krepšinio ir tobulėti kartu su geriausiais Lietuvos krepšinio klubais.

LKL akademijoje šį sezoną stažavęsi studentai surengė šventines rungtynes Prienų–Birštono „Vytautui“ ir Pasvalio „Pieno žvaigždėms“, visą sezoną dirbo su „Šiaulių“ ir Pasvalio klubų komunikacija, organizavo socialinius ir kitus LKL projektus.

„Galvoju, kad akademija tikrai reikalinga ir jei turėsime galimybę, norėsime kitais metais ja pasinaudoti ir turėti žmonių, kurie augtų kartu su mumis, – LKL akademikų indėliu džiaugėsi Sigita Šniurevičienė, „Šiaulių“ klubo komunikacijos direktorė. – Manau, kad tie studentai gauna daug naudos, jie gauna daug patirties ir tikrai turi galimybę įsilieti į klubus.“

Benita Balsytė per diplomų teikimo ceremoniją paskelbta geriausia LKL akademike. Jai projekto partneris „Western Union Foundation“ įteikė 500 eurų prizą asmeniniams ir profesiniams įgūdžiams tobulinti.

„Didžiausia mano įgyta patirtis – niekada negali nustoti tobulėti ir turi siekti geriausio, – sakė B. Balsytė, svariai prisidėjusi ir prie SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro organizavimo. – Tai buvo labai gera paspirtis ir geras indėlis į mano ateitį.“

„Vienas pagrindinių mūsų fondo tikslų – išsilavinimas ir skatinimas tobulėti ir mokytis, – atskleidė Sergejus Sidorovas, prizą įsteigusios „Western Union Foundation Lithuania“ prezidentas. – Manau, kad sutapo mūsų interesai ir tai, ką pamatėme dirbdami su LKL, atrodė, kad buvo viena nuostabiausių ir geriausių akimirkų šį sezoną. Tikimės, kad panaudodamas prizą laimėtojas pagilins žinias, kurios padėtų pritraukti žmogų į sportą ir tapti vienu iš klubų ar LKL darbuotojų.“

Per mokslų baigimo ceremoniją diplomai įteikti trečiai LKL akademijos laidai.

LKL akademija rudenį vėl sukvies talentingiausius Lietuvos studentus ar abiturientus prisidėti prie Lietuvos krepšinio lygos. Registracija norint tapti vienu iš LKL akademikų jau vyksta ir tęsis iki rugpjūčio 15 d. – norintieji kviečiami siųsti savo CV ir motyvacinį laišką adresu [email protected].

LKL akademijoje stažavęsį studentai jau įsiliejo į kelis Lietuvos klubus. Šių metų laidą baigusi Karina Garifovaitė prisijungė prie Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo, intensyviai su „Vytauto“ klubu ir broliais Ballais dirbo sporto direktorius Vilius Vaitkevičius, taip pat kelią į sportą pradėjęs LKL akademijoje, anksčiau LKL klubuose darbavosi ir daugiau akademikų.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner