Karjeros mačą sužaidęs M. Kupšas – savaitės MVP
Photo: Fotodiena.lt

Karjeros mačą sužaidęs M. Kupšas – savaitės MVP

Author: LKL.LT
2018-04-03

Mindaugas Kupšas pakartojo šio sezono „Betsafe–LKL“ naudingumo rekordą ir tapo naudingiausiu savaitės žaidėju.

M. Kupšas surinko 42 naudingumo balus ir daugiausia prisidėjo prie Utenos „Juventus“ netikėtos pergalės Klaipėdoje.

26 metų 217 cm ūgio centras pelnė 27 taškus (10/12 dvitaškių, 7/9 baudų) ir atkovojo 14 kamuolių bei išprovokavo 9 pražangas.

M. Kupšas visa tai padarė per 34 minutes ir antrą kartą per tris savaites surinko 42 naudingumo balus – tai šio sezono lygos rekordas ir geriausias aukštaūgio karjeros rezultatas.

Vis dėlto savaitės naudingiausiuoju M. Kupšas prieš tris savaites netapo – tąsyk „Juventus“ pralaimėjo. O šį kartą Klaipėdoje per pratęsimą 91:87 pranoko „Neptūną“.

Tarp geriausių savaitės žaidėjų pateko ir M. Kupšo komandos draugas „Juventus“ komandoje Dovis Bičkauskis, taip pat sužaidęs geriausias karjeros rungtynes.

25-os „Betsafe–LKL“ savaitės TOP5
Poz. Žaidėjas Komanda Eff
G D. Bičkauskis Juventus 33
G G. Petty Dzūkija 24
F L. Kisielius Neptūnas 25
F B. Davies Žalgiris 33
C M. Kupšas Juventus 42

Penketuke taip pat – Alytaus „Dzūkijos“ gynėjas Parrishas Petty, „Neptūno“ puolėjas Laimonas Kisielius ir Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis Brandonas Daviesas.

D. Bičkauskis žaisdamas su „Neptūnu“ surinko 33 naudingumo balus: 22 taškai, 7 atkovoti kamuoliai, 4 perimti kamuoliai, 9 rezultatyvūs perdavimai.

P. Petty per rungtynes su „Lietuvos rytu“ pelnė 24 naudingumo balus: 13 taškų, 10 atkovotų kamuolių, 7 rezultatyvūs perdavimai.

L. Kisielius pirmą kartą pateko į sezono simbolinį penketuką: į „Juventus“ krepšį įmetė 22 taškus (8/10 metimų), atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir surinko 25 naudingumo balus.

B. Daviesas sužaidė geriausias sezono rungtynes su „Šiauliais“, bet patyrė pralaimėjimo kartėlį: 25 taškai (10/11 dvitaškių), 9 išprovokuotos pražangos ir 33 naudingumo balai.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner