Karališkas prizas: už taiklų metimą – naujutėlaitis „Mercedes-Benz“

Karališkas prizas: už taiklų metimą – naujutėlaitis „Mercedes-Benz“

Author: LKL.LT
2018-02-13

Išvažiuoti iš krepšinio rungtynių su naujutėlaičiu prabangiu automobiliu? Tai gali tapti įmanoma!

Lietuvos krepšinio lygos partneris UAB „SilberAuto“ įsteigė neįtikėtiną dovaną SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro žiūrovams.

Vienas aistruolis, stebėsiantis rungtynes Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, turės galimybę laimėti naują „Mercedes-Benz CLA 220“ automobilį. Tam reikės pataikyti metimą iš aikštės vidurio.

„SIL–Karaliaus Mindaugo taurė yra unikalus renginys Lietuvos krepšinio šeimoje, todėl nusprendėme įsteigti galimybę laimėti „Mercedes-Benz“ automobilį, kad renginys taptų dar azartiškesnis ir sukeltų kuo daugiau malonių emocijų“, – sakė Saulius Gražys, UAB „SilberAuto“ marketingo vadovas Lietuvoje.

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro programa
Vasario 17 d. (šeštadienis)
Laikas Įvykis
14:00 Pusfinalis 1 (pertraukoje – „Betsafe–Šokėjų kovų“ 1 pusfinalis ir Beatrich pasirodymas)
16:00 Pusfinalis 2 (pertraukoje – „Betsafe–Šokėjų kovų“ 2 pusfinalis ir Beatrich pasirodymas)
18:30 „Oro karaliaus“ konkursas
Vasario 18 d. (sekmadienis)
11:00 „LKL ateities taurė“: „Žalgiris–2“–„Lietuvos rytas–Perlas“
14:00 Rungtynės dėl 3 vietos (pertraukoje – Monique pasirodymas)
16:15 „Snaiperio“ konkursas
17:30 Finalas (pertraukoje – „Betsafe–Šokėjų kovų“ finalas ir P. Vyšniausko ir V. Grubliausko pasirodymas)
Bilietus į renginį platina bilietai.lt, oficialus turnyro transliuotojas LRT

Tai vienintelis sporto renginys Lietuvoje, kurio metu galima laimėti „Mercedes-Benz“ automobilį. Skrupulingas dėmesys detalėms matomas nuo chromu padengtos apdailos iki valdymo skydelio bei jungiklių duryse, reguliuojančių sėdynes ir kt. Aukštos kokybės LED žibintai, laisvų rankų įranga bei novatoriškos technologijos, prijungiančios išmaniuosius telefonus prie valdymo sistemos – tai naujovės, padidinančios saugumą ir komfortą

„Lietuvos krepšinio lyga yra ypatingas partneris, organizuojantis daug dėmesio sulaukiančius, neužmirštamus ir aukščiausio lygio renginius, kokie yra mūsų automobiliai, todėl mielai prisidedame prie didžiausios Lietuvos klubinio krepšinio šventės, – teigė UAB „SilberAuto“ atstovas. – Ne tik tikėsimės, bet ir nuoširdžiai linkėsime, kad žiūrovo metimas būtų taiklus ir namus pasiektų su naujausiu „Mercedes-Benz CLA“ modeliu.“

Metimas dėl automobilio vyks per SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo rungtynes vasario 18 d. Finalo ketvertas vyks vasario 17-18 d. „Švyturio“ arenoje, o komandos išsidalys 90 tūkst. eurų prizinį fondą.

Be krepšinio kovų, žiūrovai taip pat išvys muzikinius Beatrich, Monique, taip pat Petro Vyšniausko ir Vytauto Grubliausko pasirodymus, aistruolių laukia tradiciniai „Snaiperio“ ir „Oro karaliaus“ konkursai bei įspūdinga šokėjų programa „Betsafe–Šokėjų kovų“ projekte. Bilietus į renginį platina bilietai.lt.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner