Bilietų į geriausią sporto renginį starte – ypatinga šventinė dovana
Photo: Fotodiena.lt

Bilietų į geriausią sporto renginį starte – ypatinga šventinė dovana

Author: LKL.lt
2017-12-28

Krepšinio aistruolius per pirmus dvejus metus užbūrusi SIL–Karaliaus Mindaugo taurė atkeliauja į Klaipėdą ir siūlo bilietus į krepšinio spektaklį įsigyti pigiau.

Šiandien pradėta prekyba bilietais į vieno geriausių Lietuvos sporto renginių. Pirmųjų pirkėjų laukia bilietai už ypatingai žemą kainą.

Kova dėl SIL–Karaliaus Mindaugo taurės vasario 17–18 dienomis vyks Klaipėdoje, čia dėl pirmojo sezono trofėjaus varžysis keturios pajėgiausios Lietuvos krepšinio komandos.

Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiančio renginio bilietų kaina prasideda nuo 12 eurų. Tik 200 greičiausiųjų laukia šventinė dovana – 20% nuolaida. Bilietus platina bilietai.lt.

LKL vykdomasis direktorius Žygimantas Surintas susirinkusiems krepšinio mylėtojams žada dar vieną nuostabų renginį bei puikias nuotaikas.

„Buvome viliojami grįžti ir į Kauną, ir į Vilnių, bet labai džiaugiamės su turnyru atvykdami į Klaipėdą, – pabrėžė Ž. Surintas, šiam renginiui žadantis naujovių, kokių nebuvo ankstesniuose turnyruose. – Taip įprasminsime Klaipėdos, Europos sporto miesto vardą. Labai tikimės, kad šis puikus renginys pritrauks didžiulį miestiečių ir miesto svečių dėmesį. O mes kaip visada pasistengsime, kad kiekvienas atėjęs į areną ją paliks puikiomis nuotaikomis ir pamatęs tikrai įspūdingą renginį.“

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyras pirmą kartą surengtas 2016 metais Vilniuje ir pripažintas geriausiu sporto renginiu Lietuvoje. Be kovos dėl taurės, žiūrovų taip pat laukia tradiciniai LKL snaiperio bei „Oro karaliaus“ konkursai, dėl geriausiosios vardo varžysis LKL komandų šokėjos, publiką džiugins muzikiniai pasirodymai.

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyre kovos 8 stipriausios „Betsafe–LKL“ komandos. Ketvirtfinaliai vyks vasario 13–14 dienomis, savo aikštėse varžovus priims Kauno „Žalgiris“, Klaipėdos „Neptūnas“, Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“. Su kuo joms teks kovoti, paaiškės ištraukus burtus sausio 16 d.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner