Šventinės rungtynės sugrįžta į LKL arenas

Šventinės rungtynės sugrįžta į LKL arenas

Author: LKL.LT
2017-12-08

Kėdainių ir Alytaus arenose jau vykusios Šventinės rungtynės sugrįžta. Jau gruodžio 16 d. kalėdinė šventė bus kuriama Prienų–Birštono „Vytauto“ sirgaliams.

„Betsafe–LKL“ organizuojamo projekto „LKL akademija“ dalyviai tęsia tradicijas ir rengia jau penktąją krepšinio šventę Lietuvos krepšinio lygos klubams. Trečius metus organizuojama akademija dar praėjusio sezono viduryje pradėjo rengti šventines rungtynes, kurios į arenas pritraukia didesnę auditoriją. Akademikai taip pat sėkmingai padeda krepšinio klubams renginių organizavimo bei komunikacijos srityse.

Pirmosios šio sezono Šventinės rungtynės vyks „Vytautui“ kaunantis prieš daugkartinį LKL nugalėtoją Kauno „Žalgirį“. Beveik tuo pačiu metu prieš ketverius metus, Prienų–Birštono ekipa jau buvo įveikusi lygos čempionus ir tikisi vėl tai pakartoti. Ši pergalė ir noras pakartoti istoriją prieš gražiausias metų šventes paskatino „Vytauto“ klubą bendradarbiauti su „LKL akademija“ ir Prienų sporto ir pramogų arenoje sukurti dar neregėtą krepšinio šventę.

Artėjančios rungtynės vyks Kalėdų tema, o šventinę atmosferą žiūrovams pajausti padės specialiai šioms rungtynėms parengta programa – ji įtrauks tiek ištikimus krepšinio sirgalius, tiek muzikos bei žaidimų mėgėjus. Visų rungtynių metu žiūrovai galės varžytis nuotaikinguose žaidimuose bei demonstruoti savo krepšinio įgūdžius. Visiems žaidimų dalyviams bus įteikti vertingi prizai, o mažųjų sirgalių lauks įdomūs ir įtraukiantys žaidimai.

Kovingą nusiteikimą „Vytauto“ sirgaliams kels į rungtynes pakviesti muzikos atlikėjai: pirmuosius žiūrovai išvys dar prieš rungtynes, o ilgosios pertraukos metu koncertuos tūkstančius gerbėjų į pasirodymus renkantis atlikėjas Omerta.

Šventinės rungtynės Prienuose ne tik tęs „LKL akademijos“ misiją prisidėti prie krepšinio klubų veiklos, bet ir taps dovana Prienų–Birštono „Vytauto“ sirgaliams bei miestų gyventojams. „LKL akademija“ bei Prienų–Birštono „Vytautas“ kviečia atvykti į mūšį prieš LKL čempionus ir prisidėti prie galimo kalėdinio stebuklo. Bilietus galite įsigyti visose TIKETA kasose bei Prienų sporto ir pramogų arenos kasose.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Medical partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner