„Lietuvos rytas“ lengvai nugalėjo išretėjusį „Nevėžį“
Photo: Fotodiena/R. Lukoševičius

„Lietuvos rytas“ lengvai nugalėjo išretėjusį „Nevėžį“

Author: E. Kirvelaitis
2017-12-02

Nesunkią pergalę „Betsafe–LKL“ čempionate iškvojo Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.

Vilniečiai namuose 98:70 (23:16, 25:18, 27:20, 23:16) nepaliko vilčių Kėdainių „Nevėžio“ komandai.

„Lietuvos ryto“ gretose rezutatyviausiai žaidė 17 taškų pelnęs Martynas Echodas. Benas Madgenas surinko 13, Robertas Carteris pridėjo 11, o Jimmy Baronas – 10 taškų.

Debiutines rungtynes vilniečių komandoje šį sezoną sužaidė Deividas Sirvydis. Iš dublerių komandos atvykęs jaunasis krepšininkas per 14 aišktėje praleistų minučių pelnė 5 taškus (1/1 dvit., 1/2 trit.), atkovojo 3 kamuolius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

„Man jis patinka, – apie D. Sirvydį kalbėjo „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis. – Jis gerai treniruojasi ir turi neblogą ateitį.“

Svečių ekipą į priekį tempė trys žaidėjai – Valerijus Likhodėjus surinko 18, Vladyslavas Koreniukas pelnė 16, o Gabrielius Maldūnas pridėjo 14 taškų.

„Komanda stengėsi, kovojo, bet šiandien labai išryškėjo ir rotacijos, ir meistriškumo skirtumas“, – optimizmu netryško „Nevėžio“ strategas Ramūnas Cvirka.

Nuo pat pirmųjų rungtynių minučių į priekį pabėgęs „Lietuvos rytas“ po pirmojo kėlinio pirmavo (23:16). Antrajame kėlinyje vaizdas aikštelėje nepasikeitė ir prieš ilgąją pertrauką vilniečiai dar labiau padidino turėtą pranašumą – 48:34.

Po ilgosios pertraukos „Lietuvos rytas“ persvarą tik didino, o lemiamu turėjęs būti ketvirtasis kėlinys tebuvo formalumas – 98:70.

Rungtynių momentas:

Rungtynių apžvalga:

Rungtynių komentaras:

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Broadcasting partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Technical partner
Technical partner
Technical partner
Medical partner