V. Bobrovo įspūdingi pasirodymai vainikuoti „Betsafe–LKL“ mėnesio prizu
Photo: Fotodiena/J. Elinskas

V. Bobrovo įspūdingi pasirodymai vainikuoti „Betsafe–LKL“ mėnesio prizu

Author: LKL.LT
2017-12-01

Viačeslavas Bobrovas buvo sunkiai sulaikomas „Betsafe–LKL“ aikštelėse lapkričio mėnesį ir tai garantavo jam geriausio žaidėjo apdovanojimą.

Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ puolėjas išrinktas geriausiu lapkričio mėnesio „Betsafe–LKL“ krepšininku.

„Šis apdovanojimas man – naujas iššūkis, – LKL.LT teigė V. Bobrovas, praėjusią savaitę atstovavęs Ukrainos rinktinei. – Kiekvienais metais stengiuosi kelti kartelę, neleidžiu atsipalaiduoti ir turiu dirbti įdėdamas visas pastangas. Manau, ateityje tai leis man žaisti dar geriau.“

V. Bobrovas per ketverias lapkričio mėnesio rungtynes vidutiniškai rinkdavo 28,25 naudingumo balo ir pagal šį rodiklį buvo ryškus lygos lyderis. Prasčiausios ukrainiečio rungtynės – 24 naudingumo balai.

Vis dėlto „Pieno žvaigždės“ per keturis susitikimus laimėjo tik sykį ir dabar „Betsafe–LKL“ čempionate žengia penktas.

Ukrainos rinktinės puolėjas pelnydavo po 20,3 taško, atkovodavo po 9 kamuolius ir atlikdavo po 3,8 rezultatyvaus perdavimo. V. Bobrovas dabar tapo geriausiu „Betsafe–LKL“ kovotoju dėl atšokusių kamuolių.

„Betsafe–LKL“ lapkričio mėnesio TOP5
Poz. Žaidėjas Komanda Eff
G A. Juškevičius Lietkabelis 17
G T. Dimša Vytautas 18
F P. Petrilevičius Dzūkija 21,67
F V. Bobrov Pieno žvaigždės 28,25
C J. Palacios Neptūnas 23,67

Apdovanojimas V. Bobrovui bus įteiktas sekmadienį, kai „Pieno žvaigždės“ namie priims Kauno „Žalgirį“. Per šių rungtynių, kurias transliuos BTV, pertrauką laidoje „Ilgoji pertrauka“ – išsamus pokalbis su V. Bobrovu.

Į simbolinį penketuką taip pat pateko naudingiausias lygos žaidėjas Juanas Palaciosas iš Klaipėdos „Neptūno“, Alytaus „Dzūkijos“ puolėjas Paulius Petrilevičius, Prienų–Birštono „Vytauto“ gynėjas Tomas Dimša ir Panevėžio „Lietkabelio“ snaiperis Adas Juškevičius.

„Neptūnas“ per trejas rungtynes laimėjo du sykius, o J. Palaciosas rinkdavo po 23,67 naudingumo balo (16,3 taško, 7,3 atkovoto kamuolio). Kolumbietis tvirtai pirmauja tarp visų lygos žaidėjų pagal naudingumą.

Lapkritį sužibo „Dzūkijos“ puolėjas P. Petrilevičius – vidutiniškai rinkdavo po 21,67 naudingumo balo (18,7 taško, 5,3 atkovoto kamuolio), bet „Dzūkija“ per tris susitikimus laimėjo tik sykį.

„Vytautas“ lapkritį pasiekė dvi pergales iš trijų, o vienas lyderių buvo T. Dimša – jis surinkdavo po 18 naudingumo balų (15,3 taško, 3,3 rezultatyvaus perdavimo).

Dvejas iš trejų rungtynių laimėjo ir „Lietkabelis“, A. Juškevičiaus indėlis – po 17 naudingumo balų (15 taškų, 2,3 rezultatyvaus perdavimo).

Iki šiol naudingiausio mėnesio žaidėjo apdovanojimai buvo įteikti Klaipėdos „Neptūno“ atstovams: rugsėjį geriausiuoju tapo J. Palaciosas, spalį – Arnas Butkevičius.

Sponsors

Title sponsor

General sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Main sponsor

Partners

Technical partner
Technical partner
Broadcasting partner
Broadcasting partner
Medical partner
Technical partner
Broadcasting partner